Νίκος Αλέφαντος: «Τα πάντα όλα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου (video)

0
281
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O θάνατος του Νίκου Αλέφαντου σε ηλικία 81 ετών έπειτα από καρδιακή προσβολή σκόρπισε τη θλίψη στον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού. Η διοργανώτρια Αρχή της Super League, οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ολυμπιακού, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, Ατρόμητος, καθώς και ο Ηρακλής ήταν κάποιοι από τους συλλόγους που έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου.

Διετέλεσε προπονητής στην ομάδα της Κορίνθου την περίοδο 1980-81!

Αφιέρωσε τη ζωή του στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης και ως προπονητής και αγαπήθηκε από το φίλαθλο κοινό λόγω της λαϊκής γλώσσας που χρησιμοποιούσε, του αυθορμητισμού και της ευθύτητας που επιδείκνυε, όταν εξέφραζε τις απόψεις του.

Οι κορυφαίες ατάκες του που έμειναν στην ιστορία

Ο Νίκος Αλέφαντος αγαπήθηκε από το φίλαθλο ελληνικό κοινό, λόγω της… λαϊκής γλώσσας που χρησιμοποιούσε, του αυθορμητισμού του, αλλά και της ευθύτητας που εξέφραζε τις απόψεις του.

Τις περισσότερες φορές που μιλούσε, είχε να δώσει κάποια ατάκα, την οποία θα χρησιμοποιούσαν πάρα πολλοί. Κουβέντες που αγαπήθηκαν και έμειναν στην ιστορία…

Το «τα πάντα όλα» ήταν από τις πιο γνωστές εκφράσεις του Νίκου Αλέφαντου και χρησιμοποιήθηκε από άνδρες και γυναίκες!

Όταν έγινε… τραγούδι από τα «Παιδιά από την Πάτρα»

Θρυλική και χαρακτηριστική φιγούρα των ελληνικών γηπέδων, ο Νίκος Αλέφαντος, ξεχώριζε για τις ατάκες του, οι οποίες έχουν «κολλήσει» στα στόματα αρκετών Ελλήνων.

Ωστόσο, ιδιαίτερος ήταν ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόταν ο Αλέφαντος όταν προπονούσε κι ο οποίος ενέπνευσε τα “Παιδιά από τα Πάτρα” να γράψουν ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνον το 1983 με τίτλο «Αλέφαντος».

«Όταν το άκουσα στο ραδιόφωνο πρώτη φορά, έκλαψα… Πολλοί μου έλεγαν να πάρω λεφτά από αυτή την υπόθεση. Μα, πώς είναι δυνατόν να πάρεις χρήματα από την έμπνευση του άλλου που σε τιμά; Πήγαινα και τους άκουγα εκεί που τραγουδούσαν» είχε πει σε συνέντευξή του ο Νίκος Αλέφαντος, όταν είχε ερωτηθεί για το συγκεκριμένο τραγούδι.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn