Μεγάλη μείωση επισκεπτών σε Μουσεία & Αρχαιολογικούς χώρους

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το «Προσοχή μην αγγίζετε» πάντα υπήρχε στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους. Όμως το φετινό καλοκαίρι ένας νέος κανόνας τέθηκε σε ισχύ: «Μην πλησιάζετε τον διπλανό σας». Τα μουσεία της χώρας  άνοιξαν τις πόρτες τους έπειτα από 66 ημέρες αναγκαστικής διακοπής. Επανεκκίνηση με διευρυμένο ωράριο, θερινό εισιτήριο αλλά χωρίς επισκέπτες κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας τους.

Το προσωρινό κλείσιμο ήταν γερό χτύπημα, αλλά τα μηνύματα είχαν έρθει από τις αρχές Μαρτίου καθώς η κίνηση του πρώτου δεκαπενθήμερου του μήνα είχε μειωθεί κατακόρυφα, κατά τα δύο τρίτα σε σχέση με πέρσι.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το μεγαλύτερο Μουσείο της χώρας, αυτό της Ακρόπολης δέχτηκε κατά τον περσινό Ιούνιο περίπου 170.000 επισκέπτες, ενώ φέτος στις πέντε πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας του περίπου 800!

Ο Αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Κορίνθου για το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος του 2019, δέχτηκε περίπου 140.000 επισκέπτες, ενώ την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας του τα εισιτήρια μετά βίας ξεπέρασαν τα 50!

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ:

Παρότι η επιστροφή στην κανονικότητα μετά την καραντίνα έχει έρθει με ομαλό τρόπο για την χώρα μας, το τελευταίο διάστημα τα μηνύματα από το εξωτερικό δείχνουν ότι το 2020 θα αποτελέσει μια «χαμένη χρονιά» για τον τουρισμό.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn