Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κοντά στις επιχειρήσεις του Κιάτου

0
330
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας επισκέφθηκε το Κιάτο Κορινθίας για να αφουγκραστεί τον παλμό της αγοράς και να αποτυπώσει την γενική εικόνα.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, κ. Βασίλειο Παγώνη με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την επαναλειτουργία του λιανικού εμπορίου. Χαιρέτησε ιδιοκτήτες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο και άκουσε προσεχτικά τα αιτήματα τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την εταιρεία Lithos που εδώ και χρόνια διαγράφει την δική της πορεία στον χώρο των εκτυπώσεων και την SEVINO ΕΠΕ, όπου ο ιδιοκτήτης και μέλος του ΔΣ του Επιμελητήριου, κ. Θύμιος Τάρης τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις. Τέλος, με αφορμή την παρουσία του στο Κιάτο, επισκέφθηκε την εταιρεία ΑGRONOVA ΕΠΕ που διατηρεί ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σπηλιωτακάρας και ενημερώθηκε για την αγορά της κορινθιακής σταφίδας.

‘’Δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα όλων των επιχειρηματιών της Κορινθίας. Θέλουμε πολύ αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας να κρατηθεί ανοιχτός!’’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στο τέλος της επίσκεψης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn