Στηρίζουμε τις Κορινθιακές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία

0
545
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι περισσότεροι τομείς εργασίας επλήγησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας που επέβαλλε η πανδημία του κορονοϊού και που ανάγκασε τις περισσότερες επιχειρήσεις να βάλουν προσωρινά λουκέτο!

Σήμερα οι επιχειρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να ανοίγουν σταδιακά. Την αρχή έκαναν τα καταστήματα λιανικής πώλησης και έπειτα ακολούθησαν οι επιχειρήσεις που ανήκουν στον κλάδο της εστίασης. Ωστόσο, πολλές από αυτές, είναι μικρές επιχειρήσεις που παρά τις ελαφρύνσεις με τα μέτρα της κυβέρνησης, υπέστησαν οικονομικές ζημίες, κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος που όλοι μας μέναμε στο σπίτι. Τώρα που η καραντίνα έληξε, αυτές οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας για να κινηθεί η αγορά, η οικονομία και τελικά να καταφέρουν να επιβιώσουν!

Το Streetlife βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της επανεκκίνησης, στο πλευρό των επαγγελματιών του Νομού Κορινθίας καταγράφοντας τους προβληματισμούς τους.

Σήμερα θα προτείνουμε πολύ απλές – αλλά χρήσιμες – συμβουλές για το πώς μπορούμε από την πλευρά του καταναλωτή αυτή την φορά, να βοηθήσουμε τα μικρά μαγαζιά του τόπου μας.

Στηρίζουμε όσο μπορούμε τις μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς, με το να αγοράζουμε, για παράδειγμα, ψωμί από τον τοπικό φούρνο, λαχανικά και φρούτα από το μανάβικο και είδη πρώτης ανάγκης από το μίνι μάρκετ. Ακόμα κι ένα μικρό ποσό θα έχει μεγάλη σημασία για την στήριξή τους!

Γράφουμε μια θετική κριτική στη σελίδα της επιχείρησης στο Instagram ή στο Facebook. Οι περισσότερες επιχειρήσεις στην εποχή μας διαθέτουν μια τέτοια σελίδα για να μπορούν να διαφημίζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και να τους μαθαίνουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές. Μια θετική κριτική θα βοηθήσει την επιχείρηση περισσότερο από όσο φαντάζεστε και πρόκειται για κάτι πολύ απλό που παίρνει 1-2 λεπτά για να γίνει!

Μιλάμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε για εκείνο το μαγαζί που επισκεφθήκαμε και δοκιμάσαμε κάτι πραγματικά νόστιμο, ή για εκείνο το πολύ ωραίο φόρεμα που είχε πολύ καλή ποιότητα και το αγοράσαμε από εκείνο το μικρο μαγαζάκι της γειτονιάς. Δεν υπάρχει καλύτερη από την «από στόμα σε στόμα» διαφήμιση!

Προτιμάμε την αγορά της Πόλης μας και όχι το απρόσωπο διαδικτυακό eshop. Σκεφτείτε ότι  ίσως αντίστοιχα προϊόντα με αυτά που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας να υπάρχουν και σε κάποια μικρή επιχείρηση, που τώρα σας έχει περισσότερη ανάγκη.

Τώρα είναι η στιγμή που όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Στηρίζοντας την τοπική αγορά της Κορινθίας, στηρίζουμε την τοπική μας οικονομία.

Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή την μάχη.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn