Είναι ψευδές το δημοσίευμα, λέει ο Δικηγόρος του οδηγού που παρέσυρε το παιδί στα Εξαμίλια

0
262
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με επιστολή προς το streelife, ο Δικηγόρος Γεώργιος Γκότσης συνήγορος του οδηγού ΙΧ, που ευθύνεται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου στα Εξαμίλια Κορινθίας, διαμαρτύρεται για ψευδή δημοσιεύματα από μικρή μερίδα Μ.Μ.Ε. του Νομού.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Mε αφορμή ψευδές δημοσίευμα και την αναπαραγωγή του από μικρή μερίδα μέσων ενημέρωσης, χωρίς την πρότερη στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα σχετικά με το αληθές η μη του περιεχομένου του, εκ μέρους της οικογένειάς του αλλά και του ίδιου του εντολέα μου G.B., θα ήθελε να δηλώσω πως τα αναφερόμενα σχετικά με απειλές και εν γένει ανάρμοστες συμπεριφορές κατά της οικογένειας του θύματος αλλά και τον πληρεξούσιο Δικηγόρο της, είναι καθ όλα ψευδή και ανυπόστατα.

Είναι θλιβερό ένα τραγικό γεγονός, όπως το συγκεκριμένο, να αποτελεί ευκαιρία για κάποιους να αυξήσουν το αναγνωστικό κοινό τους με ψεύδη και αποκυήματα της φαντασίας τους.

Ήδη έχει ενημερωθεί σχετικώς η Α.Δ. Κορινθίας και εντός των ημερών θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου και εμπλεκόμενου στα ανωτέρω δημοσιεύματα και την διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον εντολέα μου και την συκοφαντική δυσφήμιση αυτού και της οικογένειάς του».

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος του G.B.

Γεώργιος Δ. Γκότσης

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn