Βουτιά 85% στις κρατήσεις ξενοδοχείων παγκοσμίως αναφέρει η Booking.com

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η υπαρξιακή κρίση που περνάει ο τουρισμός λόγω του κορωνοϊού δεν έχει προηγούμενο – Τα συνολικά έσοδα της Booking αλλά και της TripAdvisor καταρρέουν καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει καθηλώσει τις μεταφορές.

Πόσο άσχημα έχει χτυπηθεί η τουριστική βιομηχανία από την εξάπλωση του κορωνοϊού; Χθες, η εταιρεία κρατήσεων Booking Holdings, όπου διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της υπηρεσίες όπως το Booking.com, το Priceline.com, το Kayak.com, και το OpenTable, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της για το πρώτο τρίμηνο του 2020, με τους αριθμούς να προκαλούν ίλιγγο.

Για τους πρώτους τρεις μήνες του 2020, οι μικτές ταξιδιωτικές κρατήσεις (ξενοδοχεία και μεταφορές) μειώθηκαν κατά 51% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι και οι κρατήσεις για διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο μειώθηκαν κατά 43% από πριν από ένα χρόνο.

Αυτό οδήγησε τα συνολικά έσοδα της Booking στο πρώτο τρίμηνο του έτους να μειωθούν κατά 19% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, δηλαδή να φτάσουν τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, με καθαρή ζημιά 699 εκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με τα καθαρά έσοδα το πρώτο τρίμηνο του 2019 (ύψους 765 εκατομμυρίων δολαρίων).

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn