Δόντης, Ζώγκος, Σταυρέλης: Ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία σε όλους τους κατοίκους των Λουτρών

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε κοινή δήλωση που υπογράφουν τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κορινθίων, και μάλιστα διαφορετικών παρατάξεων, Ν.Σταυρέλης-Μ.Δόντης (Πνοή Δημιουργίας) και Α.Ζώγκος Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος (εκλεγμένος με την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ), καλούν τον Δήμο Κορινθίων να εφαρμόσει την νομιμότητα στην παραλία των Λουτρών Ωραίας Ελένης, αφαιρώντας όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση των Δημοτών προς την παραλία. Επίσης προτείνουν τη δημιουργία ενός ενιαίου παραλιακού μετώπου που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής.

       

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Ήλθε η ώρα ο Δήμος να προβεί σε ενέργειες για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της προσβασιμότητας σε όλους τους κατοίκους και τους παραθεριστές της πανέμορφης παραλίας των Λουτρών.
Σε πρώτη φάση μιλάμε για το τμήμα από το σημείο της πρώην παιδικής χαράς που άστοχα αποξηλώθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου το 2017, μέχρι την εκβολή του χειμάρρου Σάρωνα, συνολικού μήκους περίπου 600 μέτρων. Στη συνέχεια να δοθεί το βάρος στο υπόλοιπο τμήμα μέχρι το τέλος της Αλμυρής.
Η παραλία στα περισσότερα σημεία της έχει αποκλειστεί με αυθαίρετες εγκαταστάσεις τοιχίων αντιστήριξης, που φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.
Μάλιστα σε πολλά σημεία το θαλάσσιο κύμα έχει εκδικηθεί αυτές τις παρανομίες και πλεονεξίες και έχει παρασύρει τις μάντρες, τα δένδρα και τα τοιχία αντιστήριξης, δημιουργώντας προβλήματα όχι μόνο αισθητικής αλλά και στην πρόσβαση στη θάλασσα.
Ο Δήμος πρέπει να έχει ως πολιτική την δημιουργία ενός παραλιακού πεζόδρομου στο χώρο αυτό, που θα δώσει ανάπτυξη στην περιοχή.
Για να γίνει αυτό που είναι ο στόχος, προηγουμένως πρέπει να γίνουν πολλά, όπως:
►Να ελεγχθεί από το Δήμο και την Κτηματική Υπηρεσία η εφαρμογή της οριοθέτησης του αιγιαλού και της παραλίας , όπως έχει καθοριστεί με ΦΕΚ πριν μερικές δεκαετίες, με μέριμνα της τότε κοινότητας.
►Σε όσες περιπτώσεις υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές και καταλήψεις του αιγιαλού και της παραλίας να γίνουν πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής και να υλοποιηθούν από το Δήμο, αφού τηρηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες.
►Τη διετία 2011-2012 συστάθηκε επιτροπή στην Πολεοδομία του Δήμου για την καταγραφή των προβλημάτων. Ποια είναι τα αποτελέσματα των εργασιών της επιτροπής για το θέμα αυτό;
►Να ερευνηθούν όλες οι συμβολαιογραφικές πράξεις παραχώρησης σε κοινή χρήση των ιδιοκτησιών για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία, προκειμένου να λάβουν άδεια οικοδομής από την Πολεοδομία. Σημειωτέον ότι καμία πρόσβαση δεν υπάρχει σήμερα σε μήκος 600 μέτρων. Όλες οι προσβάσεις έχουν κλειστεί.
►Να κατασκευαστεί νέα παιδική χαρά στον παραλιακό χώρο, όπου ήταν και η προηγούμενη. Σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος εμβαδού 236,06 τ.μ. έχει καταχωρηθεί ως δημοτικό ακίνητο με την α/5-10-2016 έκθεση της επιτροπής ακινήτων του Δήμου και με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (351/31-10-2016) και του Τοπικού Συμβουλίου Γαλατακίου (19/20-09-2016) στο περιουσιολόγιο του Δήμου, προερχόμενο από χρησικτησία.
Ρωτάμε τη Δημοτική Αρχή τι σχεδιάζει να υλοποιήσει στην πανέμορφη αυτή παραλιακή ζώνη; Προτίθεται να υιοθετήσει τις προτάσεις μας;

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΔΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ    ΖΩΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ    ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 08/05/2020

             

Με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των τριών Δημοτικών Συμβούλων γίναμε δέκτες μηνυμάτων από μόνιμους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν την δυσκολία που αντιμετωπίζουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως στην πρόσβασή τους προς την παραλία.

  

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn