Απαλλαγή δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις του Λουτρακίου και της Νεμέας.

0
94
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, το Επιμελητήριο Κορινθίας, προσπάθησε με κάθε τρόπο, να βοηθήσει τις Κορινθιακές επιχειρήσεις, που ανέστειλαν με κυβερνητική εντολή την λειτουργία τους.

Θεωρήσαμε ως ελάχιστη συνεισφορά, την απαλλαγή ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη και φόρους για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση. Ήρθαμε σε επαφή με όλους τους δήμους της Κορινθίας και τους ζητήσαμε να απαλλάξουν από τα τέλη τις επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση του σχετικού νόμου και του άρθρου 37 της από 20-3-2020  ΠΝΠ.

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι δήμοι της Κορινθίας, όπως ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και ο δήμος Νεμέας, αντιλήφθηκαν έγκαιρα το πρόβλημα και με αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων, προχώρησαν στην αυτονόητη και ΔΙΚΑΙΗ απόφαση, για την ανακούφιση των Κορίνθιων επιχειρηματιών.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι ένας θεσμός που στέκεται δίπλα στα μέλη του, αγωνιά με τις αγωνίες τους και προσδοκά μαζί με τους συναδέλφους την αναγέννηση της Κορινθιακής οικονομίας. Παλεύουμε καθημερινά για να σταθούν στα πόδια τους οι επιχειρηματίες, έμποροι και επαγγελματίες και μαζί τους, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα, της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.

Ευχαριστούμε τους δήμους της Κορινθίας που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο αίτημα μας και ελπίζουμε σύντομα όλοι οι δήμοι να προχωρήσουν σε ίδιες με το Λουτράκι και την Νεμέα αποφάσεις. Η Κορινθιακή αγορά θα σταθεί στα πόδια της και εμείς θα συνδράμουμε στο μέγιστο για αυτό.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Πιτσάκης

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn