Επένδυση της Volkswagen σε Ελληνικά νησιά!

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η γερμανική Volkswagen έχει επιλέξει την Ελλάδα ως χώρα υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος αυτόνομης οδήγησης. Πέντε υποψήφια νησιά για την εφαρμογή του project.

Ανάμεσα σε πέντε ελληνικά νησιά καλείται να επιλέξει η Volkswagen, προκειμένου να ξεκινήσει το πιλοτικό πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης – μία επένδυση, η οποία αναμένεται να στηρίξει σημαντικά την ελληνική οικονομία.

Το project της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Θάσο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», στο «κόλπο» φέρεται να εμπλέκονται ακόμη τέσσερα ελληνικά νησιά. Τελικά, η ακριβής τοποθεσία θα εξαρτηθεί από τα κίνητρα που θα προτείνουν οι τοπικές αρχές, αλλά και τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει το κάθε νησί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πιλοτικό πρόγραμμα της Volkswagen θα υλοποιηθεί στην Ελλάδα, κάτι το οποίο μεταφράζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το project της VW αφορά την ανάπτυξη ενός δοκιμαστικού δικτύου για οχήματα αυτόνομης οδήγησης.

Πηγές της ελληνικής κυβέρνησης θεωρούν ότι εφόσον η Ελλάδα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της VW, τότε αυτό δεν αποκλείεται να «μετρήσει» θετικά και στις επικείμενες αποφάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για τη δημιουργία νέου εργοστασίου παραγωγής στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές εξελίξεις για την εν λόγω υπόθεση αναμένονται για τους επόμενους μήνες και σε κάθε περίπτωση μετά την άρση του «lockdown» στην Ευρώπη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn