Γ. Ψυχογιός: Όχι στην κατασκευή Αιολικού πάρκου στη ΄Μικρή Ζήρεια΄

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, σε συνέχεια των παρεμβάσεων για την ακύρωση της δημιουργίας αιολικού πάρκου στην Μικρή Ζήρεια και ενόψει της φημολογούμενης κατάθεσης Νομοσχεδίου από την κυβέρνηση που αίρει σοβαρές δικλείδες για την υλοποίηση τέτοιων έργων, κατέθεσε Αναφορά για το ζήτημα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζητώντας να αποσύρει οποιονδήποτε τέτοιο σχεδιασμό που έγινε, μάλιστα, χωρίς καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και αρχές.

Κατά το τελευταίο διάστημα πλήθος κοινωνικών φορέων και οργανώσεων, πολιτικών κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων του Νομού και όχι μόνο, έχουν εκδηλώσει ρητώς την αντίθεση τους σε μια τέτοια προοπτική.

Με την κοινοβουλευτική Αναφορά επισυνάπτονται η σχετική απόφαση και το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης αλλά και η Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, ενώ γίνεται μνεία στην ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων.

Η κορυφογραμμή στην οποία σχεδιάζεται να υλοποιηθεί το έργο αποτελεί πυρήνα της περιοχής Natura και πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην ειδική ζώνη διατήρησης (ΕΖΔ) με κωδικό GR 2530001 και θα προκληθεί μη αναστρέψιμη καταστροφή του φυσικού οικοσυστήματος και του υδροφόρου ορίζοντα, ενώ θα επέλθει σοβαρότατο πλήγμα στις αγροτοκτηνοτροφικές και τις πολυεπίπεδες τουριστικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Επιβλαβής δεν θα είναι μόνο καθαυτή η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών αλλά και τα συνοδά έργα που θα πρέπει να γίνουν για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρησή τους.

Ο βουλευτής καλεί τον Υπουργό να εισακούσει τις φωνές όλης της Κορινθίας, που αντιδρά σε αυτό το ασύμμετρης ποσότητας και ποιότητας έργο που δεν σέβεται τις τοπικές κοινωνίες και την αειφόρο ανάπτυξη στην περιοχή, όπως προκύπτει από το εύρος και τα επιχειρήματα όσων μέχρι τώρα έχουν διατυπώσει δημόσια τις αντιρρήσεις τους.

Η αξιοποίηση των ΑΠΕ αποτελεί μέρος των στόχων που έχει θέσει και η χώρα μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης μέχρι το 2030, η χωροθέτησή τους όμως πρέπει να γίνεται πάντοτε με επιστημονικά κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα περιβαλλοντικά, πολιτιστικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, στοιχεία που δεν πληρούνται επ’ ουδενί τρόπο στην προκειμένη περίπτωση.

Από την πλευρά του ο κος Ψυχογιός δεσμεύεται να εξαντλήσει όλα τα θεσμικά μέσα που παρέχονται στο πλαίσιο του ρόλου του και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να γίνει σεβαστή η βούληση των πολιτών και κινημάτων της περιοχής, καθώς και η προστασία και οι προϋποθέσεις που θέτει το ίδιο το Σύνταγμα για αντίστοιχες παρεμβάσεις.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn