Γεωργία Στριμενοπούλου: Προτεραιότητα η θωράκιση της υγείας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δ. Κορινθίων

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η απειλή του cobid 19 είναι γεγονός.
Όπως γεγονός είναι και η εφαρμογή λήψης μέτρων σε κυβερνητικό η τοπικό επίπεδο.
Πολλές τοπικές κοινωνίες έχουν πάρει πρωτοβουλίες, με σκοπό την προφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Και φυσικά όπου τα μέτρα αυτά έχουν εφαρμοσθεί, τυγχάνουν της καθολικής αποδοχής των πολιτών.
Έτσι και μεις θα χειροκροτούσαμε και θα στηρίζαμε μια πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων για την προστασία των εργαζομένων στη συγκομιδή απορριμμάτων, ενός κλάδου που με το αντικείμενο εργασίας του θέτει εαυτόν σε άμεσο κίνδυνο να νοσήσει από αυτόν τον ύπουλο και αόρατο εχθρό.
Είδαμε λοιπόν φωτογραφία των εργαζομένων στην συγκομιδή σκουπιδιών με στολές προστασίας αλλά… μόνο ως διαφημιστική φωτογραφία, αφού τελικά διαπιστώσαμε και φυσικά φωτογραφίσαμε, εργαζομένους να μην φέρουν ίχνος προστασίας εν ώρα εργασίας.
Αυτή η «διαφημιστικού» τύπου λογική της δημοσίευσης φωτογραφικού υλικού εκ μέρους του Δημάρχου, με δυο άτομα στην καθαριότητα να φοράνε προστατευτικές στολές, χωρίς αυτό το μέτρο προφύλαξης να αφορά όλους τους εργαζομένους σε έναν τέτοιο ευαίσθητο εργασιακό τομέα και παράλληλα να διαφημίζεται ως γενική εικόνα είναι απαράδεκτη και υποκριτική, λίαν επιεικώς!

Όχι αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε!
Δεν «διασφαλίζεται η υγεία όλων όσοι καθημερινά δίνουν την μάχη της προάσπισης της δημόσιας υγείας διατηρώντας το δήμο καθαρό…» …» όπως δηλώσατε, όταν αυτό έχει μόνο διαφημιστικό, χαρακτήρα και στηρίζεται σε μια αναληθή γενική εικόνα, όπως αποδεικνύετε σε άλλο φωτογραφικό υλικό.
Και εφόσον, όπως δηλώνετε, «Η θωράκιση της υγείας τους είναι προτεραιότητα», καλά θα κάνετε να γίνει καθολική αυτή η προστασία, όσο και υποχρεωτική, προστατεύοντας εργαζομένους και δημότες, κάτι που θα μας βρει συμπαραστάτες.
Με την υγεία δεν παίζουμε Κύριε Δήμαρχε ούτε είναι αντικείμενο για προσωπική χρήση!

Γεωργία Στριμενοπούλου

Δημοτική Σύμβουλος Δ. Κορινθίων

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn