Netflix: Η καραντίνα έφερε 15,7 εκατομμύρια νέους συνδρομητές

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αύξηση κατά 15,7 εκατομμύρια σημείωσε ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix την περίοδο της καραντίνας εξαιτίας του κορονοϊού, σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας streaming που δημοσιοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Απριλίου.

Το Netflix κέρδισε 709 εκατομμύρια δολάρια, σε σύνολο εσόδων 5,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, ενώ ο αριθμός των συνδρομητών ανέρχεται πλέον σε περίπου 183 εκατομμύρια, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Η εταιρεία αναμένει καθαρή αύξηση συνδρομών κατά 7,5 εκατομμύρια το τρέχον τρίμηνο.  Η κρίση του κορονοϊού είχε πολλές επιπτώσεις στην οικονομική απόδοση του Netflix και η βασικότερη ήταν η προσωρινή επιτάχυνση της αύξησης των συνδρομητών, σύμφωνα με την εταιρεία.  Εν τω μεταξύ, η διακοπή της παραγωγής εκπομπής αποδέσμευσε μετρητά βραχυπρόθεσμα προς όφελος της εταιρείας. Ωστόσο, από τα στελέχη του Netflix επισημαίνεται το εξής:

«Έχουμε σταματήσει τις περισσότερες παραγωγές μας σε ολόκληρο τον κόσμο ύστερα από το lockdown, που έχει επιβληθεί από κυβερνήσεις, και έπειτα από καθοδήγηση από τοπικούς φορείς δημόσιας υγείας. […] Κανείς δεν ξέρει πόσος καιρός θα περάσει έως ότου μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε με ασφάλεια την παραγωγή σε διάφορες χώρες, αλλά και ποια διεθνή ταξίδια θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν».

Το Netflix, τον περασμένο μήνα, δημιούργησε ένα ταμείο 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει ηλεκτρολόγους, μακιγιέρ, οδηγούς και άλλους εργαζόμενους στην παραγωγή των οποίων οι δουλειές έχουν σταματήσει λόγω της πανδημίας.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn