A.ΠΟΥΛΑΣ: Είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο κρουσμάτων κορωνοϊού στις δομές φιλοξενίας μεταναστών

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στον Νομό Αργολίδας. Το Κίνημα Αλλαγής ήδη από τις αρχές Μαρτίου είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στις δομές μεταναστών, στις οποίες, όπως
είναι γνωστό, επικρατούν πολύ δύσκολες συνθήκες υγιεινής. Από τη Μ. Πέμπτη που παρουσιάστηκε το πρώτο κρούσμα σε καθαρίστρια στη δομή μεταναστών που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι είχαμε ήδη επισημάνει την ανάγκη άμεσης παρουσίας του ΕΟΔΥ, την ίδια στιγμή, για τον έλεγχο της κατάστασης. Παρόλα αυτά το κυβερνητικό κλιμάκιο ήρθε στην περιοχή με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μία κρίσιμη κατάσταση στο Νομό Αργολίδας η οποία δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.


Πρέπει άμεσα:

1. Να γίνει έλεγχος από τον ΕΟΔΥ σε κατοίκους της περιοχής προκειμένου να ελεγχθεί εάν υπάρχουν κρούσματα και εκτός της δομής φιλοξενίας μεταναστών.
2. Να ελεγχθεί άμεσα το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή (αστυνομικοί, πυροσβέστες), καθώς και το προσωπικό που εργάζεται στην καθαριότητα του Δήμου Κρανιδίου και να εφοδιαστούν με υγειονομικό υλικό για την προστασία τους.
3. Να ληφθούν μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της περιοχής
4. Να στελεχωθούν άμεσα με προσωπικό τόσο το Κέντρο Υγείας του Κρανιδίου όσο και τα δύο Νοσοκομεία που βρίσκονται σε Ναύπλιο και Άργος, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον όγκο των κρουσμάτων που πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Με την υπάρχουσα έλλειψη προσωπικού είναι σίγουρο ότι οι δομές υγείας της περιοχής μας θα δυσκολευτούν να ανταπεξέλθουν.
5. Να υπάρξει μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για τον έλεγχο της διασποράς του ιού στην περιοχή»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn