Η 11η Μαϊου πιθανή ημερομηνία επιστροφής στα θρανία

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις οριστικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν τη λειτουργία των σχολείων και τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η σταδιακή επιστροφή των μαθητών στα θρανία, αρχής γενομένης από την 11η Μαΐου. Ωστόσο, η επιστροφή αυτή θα είναι – κατά πάσα πιθανότητα – σταδιακή και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η επαναλειτουργία των σχολείων μόνο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου – και υποψήφιους των Πανελλήνιων Εξετάσεων – αλλά και η θέσπιση κανόνων απόστασης ανάμεσα τόσο στα θρανία, όσο και τους μαθητές.

Ένα ακόμη σενάριο που βρίσκεται επί τάπητος, είναι η δημιουργία πρωινών και απογευματινών τμημάτων, προκειμένου οι μαθητές κάθε τάξης να «χωριστούν» στα δύο. Με βάση αυτό το σενάριο, το 50% των μαθητών θα προσέρχεται στα πρωινά μαθήματα και το υπόλοιπο 50% στα απογευματινά μαθήματα, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού.

Όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των Πανελλήνιων Εξετάσεων, οι πιο πιθανές ημερομηνίες, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαρροές, είναι η 22η και η 29η Ιουνίου.

Αντίθετα, στον «αέρα» φαίνεται ότι παραμένει η τύχη των προαγωγικών εξετάσεων για όλες τις τάξης του Γυμνασίου και του Λυκείου, με το αρμόδιο υπουργείο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο ακύρωσής τους.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn