Πρόταση για παραλίες με… πλέξιγκλας εν μέσω κορωνοϊού

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι ιταλικές παραλίες μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές αυτό το καλοκαίρι, καθώς η τουριστική βιομηχανία της χώρας προσπαθεί να βρει τρόπους που θα προστατέψουν τους τουρίστες και θα επιτρέψουν στους Ιταλούς να κάνουν τις διακοπές τους στις παραλίες παρά την πανδημία του κορονοϊού. Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica αναφέρει ότι καθώς εκατομμύρια κόσμου συρρέουν στις ιταλικές παραλίες κάθε καλοκαίρι, ήδη οι πολίτες έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται τι θα γίνει φέτος.

“Θα πάμε στις παραλίες και αυτό το καλοκαίρι” είπε η υφυπουργός Πολιτισμού, Lorenza Bonaccorsi στην Rai. “Εργαζόμαστε για να το κάνουμε εφικτό. Ανάμεσα στις επιλογές που υπάρχουν στο τραπέζι είναι μέτρα και κανόνες για να εφαρμοστεί η κοινωνική αποστασιοποίηση στις παραλίες”πρόσθεσε. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλες αποστάσεις μεταξύ της κάθε ομπρέλας και ξαπλώστρας, κάτι που αποτελεί δραστική αλλαγή για τις ιταλικές παραλίες, που συνήθως δεν υπάρχει καν απόσταση για να αφήσεις την πετσέτα σου.

Μια ιταλική εταιρεία όμως, προτείνει μια πιο δραστική λύση: πλέξιγκλας για να διαχωρίζονται οι λουόμενοι. Η εταιρεία Nuova Neon Group 2, που παρασκευάζει πλαστικά στην Emilia Romagna, σχεδίασε ένα κουβούκλιο με βάση το αλουμίνιο και το πλέξιγκλας αρκετά μεγάλο για να χωράει δύο ξαπλώστρες. Αυτή η λύση θα δίνει περίπου 20 τ.μ. σε κάθε παρέα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn