Με… χρονομέτρηση η έξοδος από το σπίτι

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση σχετικά με τις εικόνες που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες  με τις ουρές έξω από τις τράπεζες, αλλά και αυτές που δημοσιεύτηκαν χθες από την Παραλία της Θεσσαλονίκης και οδηγούν τις αρχές να εξετάζουν σενάρια αυστηροποίησης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ένα από τα μέτρα που έχουν πέσει στο «τραπέζι», προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα εφαρμοστεί χρονικός περιορισμός στη μετακίνηση εκτός σπιτιού. Δηλαδή, αναμένεται να καταργηθεί η χειρόγραφη δήλωση για την έξοδο από το σπίτι και αυτή να γίνεται μόνο με αποστολή SMS. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προβλέπεται η παραμονή εκτός σπιτιού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που θα ελέγχεται με βάση την ώρα που εστάλη το μήνυμα. Με αυτό το μέτρο, εξάλλου, πιθανολογείται πως θα μειωθούν οι μετακινήσεις ειδικά των ηλικιωμένων ανθρώπων, οι οποίοι κινδυνεύουν περισσότερο από τον κορονοϊό.

Κι όλα αυτά την ώρα που και το υπουργείο Υγείας έβγαλε νέο σποτάκι, σύμφωνα με το οποίο οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό τόσο στα ταμεία των τραπεζών όσο και στα ΑΤΜ και προτρέπει να τους βοηθούν νεότεροι κάνοντας ηλεκτρονικές συναλλαγές.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn