Η απάντηση Νανόπουλου για την εργολαβία

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος απαντά για το σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου
«Λειτούργησα με υπευθυνότητα για να εκτελεστεί το έργο προς το συμφέρον των δημοτών»

Απαντήσεις έδωσε στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος αναφορικά με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για το σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου και την κατακύρωσή του στον 2ο μειοδότη.
«Στην οικονομική επιτροπή κατακυρώθηκε το έργο για την κατασκευή του σχολείου στην Αρχαία Κόρινθο, ένα έργο 3 εκ ευρώ και κατακυρώθηκε όχι στον 1ο ο οποίος είχε έκπτωση 63% αλλά στον 2ο ο οποίος είχε δώσει 53%.
Ακούστηκαν διάφορα σχόλια από την πλευρά των κυρίων Πνευματικού και Σταυρέλη.
Θα ήθελα να απαντήσω και να πω ότι η απόφαση της επιτροπής είναι η συμφέρουσα για το δήμο Κορινθίων. Η βασική μου αρχή, γιατί όπως ξέρετε και αρχές έχω και αξίες τις οποίες απαρέγκλιτα τηρώ, και η βασική αξία και αρχή που ακολουθούμε στο δήμο Κορινθίων είναι να προστατεύουμε το συμφέρον των δημοτών. Αυτή η απόφαση πάρθηκε διότι η πρώτη προσφορά, αυτή που είχε το μεγαλύτερο ποσοστό της έκπτωσης, από την αρμόδια επιτροπή που δεν είναι του Δήμου είναι ανεξάρτητη αρχή, κρίθηκε ότι είναι εσφαλμένη και ο ανάδοχος αν έπαιρνε το έργο θα έχανε σημαντικά ποσά, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το έργο δεν πρόκειται να εκτελεστεί ποτέ.
Γι αυτό άλλωστε και είχε ζητηθεί αιτιολόγηση της προσφοράς. Επειδή λοιπόν το έργο δεν μπορεί να εκτελεστεί με συμφέροντα τρόπο για την πρώτη εταιρία που έδωσε την έκπτωση πήγαμε στη 2η με την ελπίδα να δεχτεί να το ολοκληρώσει, κάτι το οποίο δεν θεωρείται δεδομένο, γιατί και εκεί η έκπτωση είναι μεγάλη, το έργο είναι πολύπλοκο και δύσκολο και πολύ πιθανό να μην δεχτεί να το κάνει και ο 2ος μειοδότης.
Θα ήθελα όμως να πω στον κ.Πνευματικό πως δεν δικαιολογείται για έναν άνθρωπο που έχει θητεία στο δήμο στη θέση του Δημάρχου για πολλά χρόνια να κάνει ανεύθυνη αντιπολίτευση. Η στάση του και τα όσα είπε κάθε άλλο παρά υπεύθυνη στάση αντιπολίτευσης είναι
Και το λέω αυτό γιατί: Ποιος ζήτησε να γίνει η αιτιολόγηση των προσφορών; Ο κ.Πνευματικός και εγώ ως αντιπολίτευση συμφώνησα. Γιατί το ζήτησε; Γιατί έβλεπε ότι με την μεγάλη έκπτωση ήταν αδύνατο να ολοκληρώσει το έργο και είχε δίκιο, και εγώ συμφωνώ σε αυτό!
Δεν μπορεί όμως τώρα να λέει ότι η εταιρία , αυτή που έχει αναλάβει και την πλατεία, να μην είναι κατάλληλη για την πλατεία , να μην είναι κατάλληλη για το σχολείο για να ζητάει αιτιολόγηση και τώρα να έρχεται να λέει δώστε το έργο σε αυτήν την εταιρία που είναι αναξιόπιστη που δίνει την μεγαλύτερη προσφορά και δεν θα εκτελέσει το έργο.
Αυτή δεν είναι υπεύθυνη στάση.
Όσων αφορά τον κ.Σταυρέλη, λέει ότι είναι πάγια η τακτική να δίνουμε τα έργα στην χαμηλότερη προσφορά και έχω πει και εγώ ότι είναι το σωστό. Όμως, όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους. Ο κ.Σταυρέλης ίσως δεν γνωρίζει ότι η εταιρία που μας προτείνει να αναλάβει το έργο είναι αυτή που έχει προβλήματα στο έργο της πλατείας είναι εκείνη που έχει αναλάβει άλλα τρία έργα μεγάλα στο δήμο Κορινθίων, ένα έργο στα Αθίκια, στο Στεφάνι και στον Αι Γιώργη.
Είναι υψηλού κινδύνου ενέργεια να δώσουμε όλα τα έργα στην ίδια εταιρία που έχει προβλήματα.
Επίσης, ίσως δεν πρόσεξε ο κ.Σταυρέλης ,ότι η μόνη λύση για ένα έργο που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και για να ολοκληρωθεί σύντομα και σωστά πρέπει να έχει έναν αξιόπιστο εργολάβο που έχει το χρόνο και τα μέσα να τελειώσει το έργο έγκαιρα.
Μακάρι να δεχτεί ο 2ος εργολάβος , σε καμία περίπτωση εγώ και οι συνεργάτες μου και όποιος χρησιμοποιεί την κοινή λογική δεν θα μπορούσε να δώσει το έργο σε κάποιον ο οποίος έχει κατ επανάληψη πει στις τεχνικές υπηρεσίες ότι δεν θέλει το έργο γιατί θα χάσει πολλά χρήματα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η δική μου στάση και του Δήμου Κορινθίων είναι η υπεύθυνη στάση για το έργο και το συμφέρον των πολιτών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn