Χριστούγεννα με κρύο και άστατο καιρό!

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα νότια πελάγη μέχρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ο καιρός σήμερα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές ασθενείς βροχές. Βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και κατά διαστήματα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 5 με 6 και κατά διαστήματα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειωθεί από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη Μακεδονία περιμένουμε λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση το απόγευμα στα δυτική Μακεδονία. Ο άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα δείξει από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Ιόνιο 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακά από το μεσημέρι ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 και τις πρωινές ώρες στα νότια έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα δείξει από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο Αιγαίο και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, και τα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn