ΟΧΙ των δικηγόρων στις ανεμογεννήτριες της Ζήρειας

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή του στην επιχειρούμενη καταστροφή του προστατευόμενου φυσικού περιβάλλοντος της Μικρής Ζήρειας Κορινθίας, συνεπεία της επικείμενης τοποθέτησης 21 ανεμογεννητριών στην κορυφογραμμή του, σπανίου φυσικού κάλλους, όρους αυτού, της περιφέρείας μας.

Η επιβεβλημένη πλέον χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, πρέπει να γίνεται με αυστηρή τήρηση των υπό του Νόμου και του Συντάγματος περιβαλλοντικών όρων και προϋποθέσεων και είναι επιτρεπτή μόνον όταν δεν προκαλεί μεγαλύτερη ζημία από το επιδιωκόμενο όφελος στο φυσικό περιβάλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η χωροθέτηση των ανεμογεννητριών είναι εκδήλως εσφαλμένη αφού πρόκειται να τοποθετηθούν οι τερατώδεις αυτές εγκαταστάσεις, εντελώς αδικαιολόγητα, σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 2.000μ. και μάλιστα σε περιοχή που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000, ένα δίκτυο προστατευόμενων περιοχών με σπάνια είδη χλωρίδας & πανίδας.

Το τοπίο είναι ένας φυσικός πόρος και σαν τέτοιο πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην κορυφογραμμή της Μικρής Ζήρειας απαιτεί ένα εκτεταμένο δίκτυο δρόμων μεγάλου πλάτους για να μεταφερθούν και να εγκατασταθούν και επιπλέον απαιτείται η ισοπέδωση της κορυφογραμμής για τη δημιουργία τεράστιων βάσεων που θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες με συνέπεια την οριστική και μη επανορθώσιμη αλλοίωση της μορφολογίας του εδάφους. Τιθεται εν κινδύνω η υδρολογική ισορροπία των υπόγειων και επιφανειακών υδάτων, ενώ είναι πιθανό να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην επιφανειακή απορροή των υδάτων και τον υδρολογικό κύκλο της περιοχής.

Περαιτέρω, η αλόγιστη τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα πολυύμνητα ψηλά βουνά της χώρας μας και η άστοχη χωροθέτησή τους μοιραία οδηγεί στην αλλοίωση και εν τέλει καταστροφή τους και θα οδηγήσει στην επέλευση μη αναστρέψιμης βλάβης στο οικοσύστημα της κάθε περιοχής και θα αποβεί αρνητική για τη βιοποικιλότητα και το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η ευρύτερη περιοχή της Ζήρειας αναπτύσσεται τουριστικά τις τελευταίες δύο δεκαετίες και τυχόν εγκατάσταση των ανεμογεννητριών θα επιφέρει σημαντικό πλήγμα στον τουρισμό αφού ο επισκέπτης έρχεται για να απολαύσει το ιδιαίτερο σπάνιο και όμορφο οικοσύστημα της περιοχής και όχι τις ανεμογεννήτριες στην κορυφογραμμή της Μικρής Ζήρειας οι οποίες θα αλλοιώσουν μια για πάντα το τοπίο και την αισθητική της περιοχής.

Το ίδιο ισχύει και για τις λοιπές περιοχές της χώρας μας, η οποία επιθυμεί και επιχειρεί να αναπτύξει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και δη τον οικολογικό, περιπατητικό, ποδηλατικό, πολιτιστικό, φυσιολατρικό τουρισμό, όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες με σκοπό την ενίσχυση του εθνικού εισοδήματος και την αύξηση της απασχόλησης, όλως αντιφατικώς, αντί να προστατεύσει το όχημα των μορφών αυτών τουρισμού ήτοι το φυσικό μας οικοσύστημα και το ορεινό τοπίο επιτρέπει, δυστυχώς την ανάπτυξη δράσεων που καταστρέφουν το περιβάλλον.

Εξ όλων των ανωτέρω, ευχερώς συνάγεται το συμπέρασμα ότι το παραπάνω έργο θα προκαλέσει μεγάλη και ανεπανόρθωτη βλάβη στο οικοσύστημα της περιοχής, μιας περιοχής ασύγκριτου φυσικού κάλλους με σπάνια οικολογικά & περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά. Ο ΔΣΚ, ως έχων την αρμοδιότητα αυτή, απορρέουσα από το άρθρο 90 του ισχύοντος Κώδικα Δικηγόρων και δεδομένου ότι πρόκειται για ζήτημα μείζονος εθνικού, κοινωνικού, πολιτισμικού αλλά και οικονομικού ενδιαφέροντος και μεγάλης σπουδαιότητας, τάσσεται στο πλευρό όλων των τοπικών φορέων και πολιτών που αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό και δη για την αποτροπή της απειλούμενης οικολογικής καταστροφής και δηλώνει ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τη υλοποίηση και επίτευξη του σκοπού αυτού.

Για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου

Η Πρόεδρος

Παναγιώτα Κ. Επιβατινού

Η Γεν. Γραμματέας

Αγγελική Χρ. Παπαβενετίου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn