ΑΛΑΚ | Κορυφαίες επιδόσεις για Π.Ρέκκα,Κεφαλά και Χεκιμιάν

0
88
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές μας έγινε ο τελευταίος αγώνας για το πρωτάθλημα ταχύτητας και το HTTC στα Μέγαρα.

Επεισοδιακή ήταν η εκκίνηση της Ομάδας Ν, αφού όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα τα αυτοκίνητα των Μενούνου και Αναστασόπουλου έμειναν ακινητοποιημένα στο grip λόγω μηχανικής βλάβης, οπότε βγήκε κόκκινη σημαία και η διαδικασία επαναλήφθηκε. Στη 2η εκκίνηση, ο Κ. Κάκος έφυγε μπροστά και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο αντίπαλός του Β. Κοκλάνης κινδύνεψε να χάσει τη θέση του από τον Π. Ρέκκα στην Κ1, όμως έμεινε μπροστά και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, χωρίς να απειληθεί από κανέναν.

Η κλάση Ν2 είδαμε πολύπερισσότερη δράση, όπως άλλωστε περιμέναμε. Μετά από πολλές προσπεράσεις, ο «Geo» που είχε πέσει πιο πίσω στον πρώτο γύρο ανέβηκε σταδιακά μέχρι τη 2η θέση, πίσω από τον Ρέκκα, χωρίς να προλάβει να τον απειλήσει. Πίσω τους βρέθηκαν οι Φούντας και Μπαρκονίκος, συμπληρώνοντας μια ένα γκρουπ οδηγών με πολλές εναλλαγές θέσεων, από στο οποίο συμμετείχε και ο Μίλης μέχρι να εγκαταλείψει. Έτσι ο Παναγγελος Ρέκκας τερμάτισε στην 3η θέση και 1ος στην Ν2

Ομάδα Ε & Formula Saloon ,οι δύο κατηγορίες έτρεξαν σε κοινό αγώνα, και από την pole position ξεκίνησε ο «Samino» με τη Lamborghini Huracan. Η 2η θέση ήταν κενή, αφού ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στον Π. Σολδάτο να βρεθεί στην εκκίνηση. Στη 2η σειρά του grid βρισκόταν ο Π. Ηλιόπουλος (Ferrari 458 Challenge) και ο γρηγορότερος οδηγός της Ομάδας Ε, Ε. Καλκούνος. Τα δύο supercars έφυγαν μπροστά και διατήρησαν τις θέσεις τους ως το τέλος, διατηρώντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο Καλκούνος όμως δεν μπόρεσε να χαρεί την πρωτιά στην Ομάδα Ε παρά μόνο για έναν γύρο, πριν εγκαταλείψει από μηχανική βλάβη.

Την ίδια στιγμή, ο Ι. Λούκος (Citroen Saxo VTS) όρμησε στο εσωτερικό κερμπ της Κ8 και πήρε τη θέση του Χ. Κύρτσιου (Citroen AX Sport), οπότε τέθηκε εκείνος επικεφαλής της κατηγορίας. Οι δυο τους συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα για τους επόμενους 10 γύρους, με το ΑΧ να επιτίθεται στα φρένα και να βρίσκεται δίπλα στο Saxo πριν την Κ8 και στη μεγάλη ευθεία. Τελικά, και ενώ ο Κύρτσιος είχε πλησιάσει στην Κ5 και ετοιμαζόταν για άλλη μια επίθεση, ο Λούκος αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα στη μετάδοση που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Ο Κύρτσιος πανηγύρισε έτσι την 1η θέση της Ομάδας Ε!.Και ο δικός μας Παναγιώτης Κεφαλάς στην 2η θέση .

HTTC Extreme

Ο Π. Παρθένης με Mitsubishi Lancer Evo IX ήταν και πάλι ο ταχύτερος στην κορυφαία κατηγορία Extreme του Hellenic Time Trial Challenge, βελτιώνοντας τον ταχύτερο γύρο του ως το εντυπωσιακό 1:02.869 (!), και πετυχαίνοντας συνολικό χρόνο 4:12.438. Πίσω του βρέθηκε ο επίσης βελτιωμένος Ι. Χεκιμιάν (Custom Inos Lahoz Speedcar) με ταχύτερο γύρο 1:04.923 και συνολικό χρόνο 4:20.152, που κατάφερε έτσι να βρεθεί εμπρός από τον γνώριμο πρωταγωνιστή της κατηγορίας, Δ. Γαζέτα, (Subaru Impreza WRX STi), ο οποίος έμεινε στο 4:21.508.

Με τον Μ. Γεωργιάδη (Toyota MR2) εκτός παιχνιδιού λόγω μηχανικής βλάβης, στις επόμενες θέσεις βρέθηκε ο επίσης πολύ βελτιωμένος Ε. Καρανικόλας (Custom La Base Motor RX-01) με 4:22.551, και ο Π. Αποστόλου (Speedcar Xtrem) με 4:26.501. Την 6άδα συμπλήρωσε ο Χ. Μπαλιούσκας, με Nissan 350Z (4:27.839).

Ο 21χρονος Αμερικανός Jordan O’ Brien ήταν και πάλι ο γρηγορότερος με Legend Cars, με ταχύτερο γύρο 1:08.679 και συνολική επίδοση 4:35.877, που τον έφερε στην 6η θέση της κατηγορίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn