19 C
Corinth
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική Διαφορα Ερχεται….στην Κόρινθο η λέσχη καπνιστών…!

Ερχεται….στην Κόρινθο η λέσχη καπνιστών…!

0
105
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η είδηση ήταν λίγο-πολύ γνωστή, ωστόσο πλέον θεωρείται και επίσημη η εν λόγω δράση για τους ενδιαφερόμενους.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός πως στην ανακοίνωση αναφέρονται οι Λέσχες Καπνιστών που έχουν ήδη παραδοθεί σε καταστήματα τριών πόλεων. Μέσα σε αυτές τις πόλεις συγκαταλέγεται και η Κόρινθος.

Η πρωτεύουσα του Νομού φαίνεται ότι για μια ακόμα φορά… πρωτοπορεί και μένει μόνο να μάθουμε ποιο ή ποια καταστήματα της πόλης είναι Λέσχες Καπνιστών.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης συστήνει στα μέλη του την δημιουργία «Λεσχών καπνιστών».

Το κάπνισμα απαγορεύεται πλέον σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και στους λοιπούς δημόσιους χώρους, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους επιχειρηματίες. Δεν ήρθε όμως το τέλος! Το κάπνισμα επιτρέπεται στα καταστήματα πλέον ΜΟΝΟ υπό προϋποθέσεις σε ένα ξεχωριστό ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτό τον σκοπό: μια λέσχη καπνιστών.

Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης δίδοντας τις αναγκαίες συμβουλές για το πως μπορεί να ιδρυθεί μια τέτοια λέσχη και φέροντας ως παράδειγμα την Λέσχη Καπνιστών που λειτουργεί στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΚΕΔΙ αναγράφονται και τα εξής:

«Η λέσχη καπνιστών ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την προάσπιση του δικαιώματος των καπνιστών πολιτών, όπως αυτοί μετέχουν ισότιμα στην κοινωνική ζωή του περιβάλλοντός τους χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. O τρόπος λειτουργίας της είναι εφάμιλλος με τον τρόπο λειτουργίας μιας ιδιωτικής λέσχης, ενός club prive, αφού για να μπορεί κανείς να καπνίζει ελεύθερα πρέπει να εγγραφεί πρώτα ως μέλος της, ανήκοντας πλέον στα προνομιούχα μέλη του The Smokers Club της Λέσχης Καπνιστών. Πως το κάνει αυτό; Εκφράζοντας το αίτημα για την εγγραφή του στο προσωπικό που θα τον εξυπηρετήσει.

Από τον Μάρτιο του 2014 λειτουργεί η λέσχη καπνιστών και ήδη έχουν εγγραφεί περίπου 900 μέλη και συνεχίζουν. Για να λειτουργεί υπό αυτό το καθεστώς η λέσχη έχει πάρει την έγκριση των υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης και φυσικά διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εξαερισμοί καθαρίζουν τον αέρα και παράλληλα τα τετραγωνικά του καταστήματος επιτρέπουν τη λειτουργία του ως λέσχη καπνιστών. Είναι η μοναδική αναγνωρισμένη λέσχη καπνιστών της Κομοτηνής και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πελάτες και συρρέουν.

Αν έχετε κι εσείς το δικό σας κατάστημα εστίασης και θέλετε το κάπνισμα να είναι και πάλι ελεύθερο, απευθυνθείτε σήμερα στο ΠΑΣΚΕΔΙ και αποκτήστε τη δική σας Λέσχη καπνιστών. Το παράδειγμα της Λέσχης Κομοτηναίων είναι μία από τις Λέσχες που δημιούργησε το ΠΑΣΚΕΔΙ το 2014!»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn