Φούσκα ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ | Amber Alert για τα δις του ΣΥΡΙΖΑ

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αέρα αντί δισεκατομμυρίων φαίνεται ότι “πουλούσε” ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά τα έτη της διακυβέρνησής του.

Τη βόμβα απασφάλισε ο Υπουργός Εσωτερικών στις εκλογές της ΚΕΔΕ, προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο μούδιασμα στον αυτοδιοικητικό κόσμο.

Εάν τα νούμερα που παρουσίασε αποτελούν την πλήρη εικόνα, τα τελευταία χρόνια εκτυλίχθηκε στις πλάτες του θεσμού της τοπικής δημοκρατίας ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό, πολιτικό και διοικητικό τέχνασμα.

Διεξήχθησαν προεκλογικές καμπάνιες και ζητήθηκε η ψήφος των δημοτών, τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και στις βουλευτικές εκλογές, με κύρια επιχειρηματολογία έργα που στηρίζονταν σε κατά φαντασίαν δισεκατομμύρια.

Υπογράφονταν και εκδίδονταν διοικητικές πράξεις (π.χ. η ΚΥΑ με ρητή αναγραφή των 2 δις, τόσα έγγραφα) που προκαλούσαν δαπάνη βάσει ανύπαρκτων ποσών.

Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι δεκάδες και οι πρακτικές συνέπειες στη λειτουργία των πόλεων (εάν, επαναλαμβάνουμε, οι αναφορές του ΥΠΕΣ αποτυπώνουν τα πλήρη δεδομένα) προς το παρόν απρόβλεπτες.Ένα μεγάλο τμήμα των προγραμμάτων των νεοκλεγέντων Αιρετών έχει βασιστεί στην ύπαρξη αυτών των χρημάτων και στην υλοποίηση των εν λόγω έργων, ενταγμένων ή σχεδιαζόμενων.

Ακολουθεί το κρίσιμο απόσπασμα από την ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών.

Σημειώνουμε ότι υπήρξε από το ΣΥΡΙΖΑ απαντητική Ανακοίνωση.

Για την ουσία της αποκάλυψης, εάν δηλαδή τα χρήματα- που διαρκώς επαναλαμβάναν και εικονογραφούσαν καθημερινά (θυμηθείτε τη γνωστή εικόνα στο τέλος του παρόντος)- ήταν πραγματικότητα ή ένα υπέροχο παραμύθι, η απάντηση δεν αναγράφει συγκεκριμένο ποσό, παρά ότι “ (…) Όπως είναι εύλογο και αυτονόητο, το τμήμα της χρηματοδότησης που αντιστοιχεί στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ΘΑ αυξάνεται σταδιακά ανάλογα με την πρόοδο των έργων και τις ανάγκες σε πληρωμές (…).

 

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΕΣ, Εκλογές ΚΕΔΕ

“ (…) Οι αναφορές που κάνω αφορούν το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος να σας ενημερώσω, στις 11 Νοεμβρίου του 2013 συνήφθη δανειακή σύμβαση μεταξύ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Το ποσό του δανείου που προορίζετο για έργα στους δήμους ήταν 200 εκατ. ευρώ.

Στις 6 Ιουνίου 2017,  η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τροποποιούν την αρχική δανειακή σύμβαση, η οποία πήγε στα 134 εκατ. ευρώ, από 200 που ήταν αρχικώς.

Η λήξη δε των έργων του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ, όχι η δημοπράτηση, όχι η ένταξη, η λήξη των έργων προεβλέπετο σε αυτή τη σύμβαση ρητά και κατηγορηματικά, να είναι στις 31/12/19.

Στις 22Δεκεμβρίου 2017 ο τότε υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης νομοθετεί τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ με τον νόμο 4509/17 (άρθρα 69 και 70).  Στις 24 Απριλίου του 2018 δημοσιεύεται σε ΦΕΚ η ΚΥΑ(13022) η οποία αναφέρει ότι το ύψος του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ είναι 2 δισ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα έχουν υπογραφεί δανειακές συμβάσεις μεταξύ του Παρακαταθηκών και Δήμων για δημοπρατημένα 21 έργα, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Έχουν γίνει δημοπρατήσεις ύψους 450 εκατ. ευρώ. που αντιστοιχούν σε 170 έργα. Και όταν ανέλαβα Υπουργός, παρέλαβα από τον προκάτοχό μου, από την κυβέρνηση την προηγούμενη  εντάξεις, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ,  ύψους 1,235 δισ.ευρώ.  που αντιστοιχούν σε 502 έργα.

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η αλήθεια. Και προκαλώ οποιονδήποτε έχει κάτι διαφορετικό επ΄αυτού να το πει. Εδώ και στο δημόσιο διάλογο. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Κυρίες και κύριοι αντιλαμβάνεστε ότι εάν έμενα μόνο σε αυτά που σας είπα, εάν έμενα μόνο σε αυτήν την παράθεση της αλήθειας και των γεγονότων, όλα όσα σας είπα θα μπορούσαν να τινάξουν κανονικά στον αέρα την ίδια την λειτουργία των Δήμων, την λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, την αξιοπιστία της χώρας, αυτή την αξιοπιστία που δίνουμε μάχες εδώ και μερικούς μήνες να την ξανανεβάσουμε εκεί που αξίζει στην Ελλάδα.

Δεν είναι ο δικός μας δρόμος να λέμε ψέματα και δεν είναι ο δικός μας δρόμος να αφήνουμε τα πράγματα να εξελίσσονται όπως τα είχαν προγραμματίσει οι προηγούμενοι. Δική μας δουλειά είναι η επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Φαντάζομαι ότι αυτά τα 2-3 τελευταία λεπτά όσοι Δήμαρχοι και στελέχη της Αυτοδιοίκησης είστε ενταγμένοι, έχετε εντάξει έργα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, όλοι θα αναρωτιέστε και τώρα τι γίνεται. 1,235 δις. με τόση άνεση, με τόση ευκολία, από ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα 134εκ €.

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα δεν είναι απλά. Ενημέρωσα για αυτή την κατάσταση τον Πρωθυπουργό της χώρας και το Υπουργικό Συμβούλιο. Η βούληση της κυβέρνησης είναι απόλυτη. Τα έργα δεν θα επιτρέψουμε να χαθούν. Τα περισσότερα από αυτά με ταχύτατες διαδικασίες, τις οποίες πρέπει από κοινού να οργανώσουμε, θα πρέπει να ενταχθούν στα Περιφερειακά Προγράμματα και στα Τομεακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ. Είναι κατεπείγον, διότι διαφορετικά η υπόθεση αυτή θα τιναχθεί στον αέρα. Αυτή είναι η πρώτη πράξη.

Θέλω επίσης να σας ανακοινώσω, καθώς συνειδητοποίησα αυτή την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, έχω προχωρήσει σε πολύ σοβαρές  συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η σύμβαση των 134εκ.€ μεταξύ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Η συζήτηση που έχω κάνει, είναι ότι θα είμαστε σε θέση να πείσουμε την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και οι Δήμοι και οι Περιφέρειες έχουν την ικανότητα να ωριμάσουμε τα έργα με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, από αυτήν που υπήρξε μέχρι σήμερα και έχω καταρχήν την έγκριση ό,τι θα διασφαλίσουμε ένα πολύ σημαντικό ποσό για να κάνουμε πράξη το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα έργων για το οποίο σας μίλησα προηγούμενα.

 Ένα πρόγραμμα που θα έχει πραγματικούς πόρους, πραγματικά χρήματα, πραγματικούς και συγκεκριμένους στόχους για την κάλυψη συγκεκριμένων και πραγματικών αναγκών της κοινωνίας και της Αυτοδιοίκησης, με πραγματικά που  όλοι μαζί θα κάνουμε πράξη.

Αλλά μπορείτε να υπολογίσετε, ότι ένα σημαντικό τμήμα θα πετύχουμε να μεταφερθεί στο ΕΣΠΑ και ότι δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί στο ΕΣΠΑ, θα φροντίζουμε μέσα από ένα πρόγραμμα, το οποίο για να σας το αναγγέλλω, θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει, αλλά δεν θεωρώ δεδομένο το ποσό αυτού του προγράμματος. Θα ενταχθούν στο πρόγραμμα 2019-2023 μαζί με νέες ανάγκες τις οποίες από κοινού θα εξακριβώσουμε.

Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση που σας περιέγραψα πριν (…)»

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn