Σε 8 χλμ. τα μπάζα στην Αθηνών-Κορίνθου

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην περιοχή της Κινέττας και στο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή αυτή εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Γηρυόνης καθώς τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα φερτά υλικά που κατέβηκαν από τα Γεράνια Όρη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ολυμπίας Οδού Νίκο Χανδάνο που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 τα μπάζα απλώθηκαν σε μήκος 8 χλμ. με το σημαντικότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο 61ο-62ο χλμ. όπου τα φερτά υλικά ήταν τόσα πολλά με αποτέλεσμα να «καβαλήσουν» το στηθαίο και να περάσουν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο κ. Χανδάνος είπε, επίσης, ότι σε λίγη ώρα θα άνοιγε το ρεύμα προς Αθήνα (σ.σ. σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αυτό συνέβη λίγο πριν τις 12) ενώ για το ρεύμα προς Κόρινθο σε πρώτη φάση θα αντιδρομηθεί μια λωρίδα από το ρεύμα προς Αθήνα, στην επίμαχη περιοχή, προκειμένου να αποφορτιστεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία για λόγους ασφαλείας διέκοψε την κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο από το ύψος της Ελευσίνας και στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος των διοδίων του Ισθμου.
Ερωτηθείς για την πλήρη αποκατάσταση του ρεύματος πρός Κόρινθο ο κ. Χανδάνος είπε ότι «θέλει πολλή δουλειά, θα δουλεύουμε με τα συνέργεια όλο το απόγευμα. Ο όγκος των φερτών υλικών είναι τεράστιος. Δεν τολμώ να κάνω πρόβλεψη».
Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια επιβαρυμένη περιοχή καθότι δεν υπάρχουν δέντρα για να κρατήσουν τη γη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn