Στους κορυφαίους breakers του κόσμου 24χρονος Κορίνθιος

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα γνωμοδοτήσει για πρόταση που προωθεί επίσημα το breaking (ή, όπως είναι επίσης γνωστό, breakdancing) ως άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι ενθουσίασε τους φαν αυτού του είδους χορού, το οποίο ξεπήδησε από το Μπρονξ των ’70s, για να κατακτήσει στη συνέχεια όλο τον κόσμο.

Και η αλήθεια είναι ότι μερικές μέρες με τους καλύτερους breakers του κόσμου με έκαναν να συνειδητοποιήσω, παρακολουθώντας την προετοιμασία και τις τελικές τους performances, ότι όντως δεν πρόκειται για απλούς χορευτές αλλά στην ουσία για αθλητές, των οποίων οι καθημερινές συνήθειες, οι προπονήσεις και η αδρεναλίνη της τελικής εμφάνισης δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτές οποιουδήποτε άλλου ολυμπιακού αθλήματος.

Αφορμή γι’ αυτήν τη διαπίστωση, λοιπόν, στάθηκε η επίσκεψή μου στη Βομβάη για τον φετινό παγκόσμιο τελικό του πρωταθλήματος Red Bull BC One. Το Red Bull, που διοργανώνει τον συγκεκριμένο, μεγάλης εμβέλειας διαγωνισμό εδώ και 15 χρόνια, σε διαφορετικό location κάθε φορά, στηρίζοντας το breaking και γενικότερα τη χιπ-χοπ κουλτούρα και αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές του, φέτος πήρε ένα ρίσκο φέρνοντάς τον για πρώτη φορά στην Ινδία, αναδεικνύοντας, παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο την εγχώρια σκηνή, που αναπτύσσεται ραγδαία.

Το ρίσκο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η διοργάνωση ήταν εντυπωσιακή σε επίπεδο παραγωγής και θεάματος, τους τίτλους των παγκόσμιων πρωταθλητών στον τελικό, που διεξήχθη στο κατάμεστο National Sports Club of India, κατέκτησαν ο Ολλανδός Menno (γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε ο μοναδικός B-boy που το κατάφερε για τρίτη φορά) και η Ρωσίδα Kastet, ενώ η LiFO ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε εκεί για να ζήσει τον παλμό, να παρακολουθήσει τις εκρηκτικές χορευτικές μάχες με τη συνοδεία δυνατής, uplifting, breakbeat και χιπ-χοπ μουσικής, και φυσικά να στηρίξει από κοντά τους τρεις Έλληνες breakers που συμμετείχαν.

Ο 24χρονος B-boy Onel από την Κόρινθο ήταν το δυνατό ελληνικό χαρτί του φετινού BC One, αφού ως wild card είχε περάσει απευθείας στον τελικό και βρέθηκε για πρώτη φορά ανάμεσα στους 16 καλύτερους άντρες breakers του κόσμου.

Η συγκλονιστική του εμφάνιση απέναντι στον Νοτιοκορεάτη Heady τού εξασφάλισε την πρόκριση στους οκτώ, μια θέση που ήταν σίγουρα τεράστια ανταμοιβή για μια πορεία ετών. Ο 24χρονος B-boy Onel από την Κόρινθο ήταν το δυνατό ελληνικό χαρτί του φετινού BC One, αφού ως wild card είχε περάσει απευθείας στον τελικό και βρέθηκε για πρώτη φορά ανάμεσα στους 16 καλύτερους άντρες breakers του κόσμου.

 

Η συγκλονιστική του εμφάνιση απέναντι στον Νοτιοκορεάτη Heady τού εξασφάλισε την πρόκριση στους οκτώ, μια θέση που ήταν σίγουρα τεράστια ανταμοιβή για μια πορεία ετών και φυσικά μεγάλη αναγνώριση για το ελληνικό breaking.

 

Ο Onel, ήδη δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε σχετικές διοργανώσεις, χορεύει από 12 ετών, έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία, διδάσκει σε σχολές χορού, διαγωνίζεται, δίνει σεμινάρια, ταξιδεύει συνέχεια.

 

«Το περίμενα πάρα πολύ καιρό» μου εξομολογούνταν μερικές ώρες πριν από τον τελικό. «Κάθε χρόνο έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι φέτος, το ήθελα ακόμα περισσότερο, θα ήταν πιο δύσκολο αργότερα. Το επίπεδο ανεβαίνει κι εγώ μεγαλώνω σιγά σιγά.
Το breaking είναι μεγάλη επένδυση για μένα, ταξιδεύω τόσα χρόνια, κι από μόνος μου πολλές φορές. Αυτή η συμμετοχή μπορεί να τα αλλάξει όλα. Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ανοδική, κάθε φορά που πάω να πέσω και να τα παρατήσω, κάτι συμβαίνει πάντα, δεν με αφήνει από μόνο του».

 

Το χορευτικό στυλ του Onel μπορεί να μην περιλαμβάνει την τρομακτική ευλυγισία που έχουν πολλοί άλλοι (Ασιάτες κυρίως, των οποίων το level σε αντοχή και δύναμη είναι επίσης πολύ υψηλό, αφού επενδύουν στο breaking εδώ και χρόνια) breakers, όμως η εκρηκτικότητα, η ενέργεια, το πάθος και ο χαρακτήρας που βγάζει όταν χορεύει τον κάνουν μεμιάς να ξεχωρίζει – ακόμα και το στυλ του στο ντύσιμο είναι πάντα προσεγμένο.

 

Η επικοινωνία με τον αντίπαλο και οι on-point χορευτικές «απαντήσεις» είναι το ζητούμενο σε κάθε μάχη που δίνει ο Onel. Paris 2024: Η Γαλλία προτείνει το break dance για ολυμπιακό άθλημα 21.2.2019 Paris 2024: Η Γαλλία προτείνει το break dance για ολυμπιακό άθλημα

 

«Όλη μου η ζωή είναι μια θυσία για τον χορό. Έχω χορέψει στον δρόμο για να βγάλω τα ταξίδια μου, σκέφτομαι πάντα την προπόνηση, τη διατροφή μου, είναι δύσκολη η καθημερινότητα».

 

Τους τελευταίους τρεις μήνες, για παράδειγμα, ο Onel ξυπνούσε νωρίς καθημερινά, ακόμα και τις Κυριακές, για να μη χαλάει το ωράριό του, ξεκινούσε το πρωινό του με ένα δίωρο σκληρής γυμναστικής –επιπέδου πρωταθλητισμού–, κυρίως αερόβιας, ακολουθούσε αποθεραπεία και stretching, ξεκουραζόταν λίγο, το απόγευμα δίδασκε κατά μέσο όρο τρεις ώρες σε σχολές χορού και το βράδυ ακολουθούσαν οι περίπου τρεις ώρες της κανονικής προπόνησής του στο breaking.

 

«Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι για μένα χορός και γυμναστική, τίποτε άλλο. Και στο off day, κάθε Κυριακή, θα κάνω σίγουρα ανοίγματα και κάποια κρυοθεραπεία σε λουτρά ή σε παγωμένο νερό στη θάλασσα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει ένα παιδί που θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με το breaking είναι πώς θα πειθαρχήσει.
Να μην ενθουσιάζεται με το παραμικρό, να κάνει αργά και σταθερά βήματα, με βάσεις, να μη βιάζεται να ξεκινήσει τους διαγωνισμούς, αλλά να τους παρακολουθεί στενά, να το απολαμβάνει και να του γίνει τρόπος ζωής. Όσο για το BC One; Φυσικά και σκέφτομαι τη χώρα μου, την οικογένειά μου, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνω για μένα, για τον κόπο που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, και θέλω να το αφιερώσω στον εαυτό μου.
Όχι εγωιστικά. Η πηγή είναι ο εαυτός μου, αυτήν τη φορά».

 

Πηγή: http://www.lifo.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn