Η λογική θριάμβευσε στο Επιμελητήριο και πέρασε ο προυπολογισμός!!!!!

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με 10 ψήφους έναντι 9 πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου, ο οικονομικός προυπολογισμός τους ιδρύματος για το 2020…!

Αυτό σημαίνει ότι το Επιμελητήριο θα λειτουργεί κανονικά, τα έργα που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν και δεν θα υπάρξει καμία δραματική αλλαγή.

Ένα κομμάτι της αντιπολίτευσης είχε προσδιορίσει τον προυπολογισμό ως την μεγάλη μάχη για να πέσει ο Πιτσάκης κάτι που ήταν ενάντια στην κοινή λογική αλλά και τις ανάγκες του επιμελητηρίου.

«Χωρίς προυπολογισμό, θα εκβιαστεί, από τα προβλήματα  ο Πιτσάκης και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί, σε μερικούς μήνες», ήταν η λογική πάνω στην οποία κινήθηκε μέρος της αντιπολίτευσης.

Αυτό οδήγησε τους κκ.Παπαϊωάννου, Γεώργαρη,Γκιώνη και Χριστίνα Οικονόμου, να ψηφίσουν τον προυπολογισμό, για να μην μπούν σε περιπέτειες οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου, οι προμηθευτές και να μην κινδυνέψουν προγράμματα εκατομμυρίων.

Μία πολύ φυσιολογική αντίδραση που ανεξάρτητα πως την μεταχειρίζεται ο καθένας, ήταν η σωστή αντίδραση απέναντι στους συναδέλφους τους επιχειρηματίες.

Η ψήφιση του προυπολογισμού ξεμπλοκάρει την διοίκηση από τα αδιέξοδα που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό και δίνει τον χρόνο για ευρύτερες πλέον συγκλίσεις αλλα και διορθωτικές κινήσεις, από όλες τις πλευρές.

Η λογική επέστρεψε στο επιμελητήριο και νίκησε την τυφλή αντιπολίτευση που έθετε σε κίνδυνο την λειτουργία του θεσμού και όχι τον Πρόεδρο του.

Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις άφρονες, μετατρέπουν την λογική σε εμπάθεια και κουτσομπολιό και στοχοποιούν τους πάντες.

Το ίδιο συνέβη και την επόμενη ημέρα στο επιμελητήριο και αναγκάστηκε ο κ.Παπαϊωάννου να κάνει διευκρινιστική δήλωση.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn