Ζώδια | Η πρόβλεψη για τον μήνα Νοέμβριο

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ζώδια: Η υπερβολή και η ανατροπή θα μπει στην ζωή μας όπως μας ενημέρωνει η Αλεξάνδρα Καρτά. Δείτε παρακάτω αναλυτικά πώς θα κυλήσει ο μήνας αστρολογικά για το κάθε ζώδιο…

ΚΡΙΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, εφόσον μέχρι και τις 12/11, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον τομέα των υλικών αποκτημάτων. Αν και η προσωπική σας ζωή θα έχει αρκετές εντάσεις και θα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, η Αφροδίτη θα σας στέλνει θετικά μηνύματα και νέα πρόσωπα που θα σας αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα πρωταγωνιστήσει αυτό το μήνα, βάζοντας στην άκρη πολλά θέματα που μέχρι χθες σας απασχολούσαν. Η Πανσέληνος στις 12/11 στο δικό σας ζώδιο, θα ανακινήσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις σχέσεις σας. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν εντάσεις και ίσως κάποια ξαφνικά γεγονότα σας αποκαλύψουν κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Ερμής ανάδρομος, θα σας δυσκολεύει την καθημερινότητα σας και πολύ πιθανόν να μην μπορέστε να βάλετε σε σειρά κάποιες καταστάσεις που εκκρεμούν. Η Πανσέληνος στις 12/11, θα σας κάνει υπερευαίσθητους και θα διογκωθούν κάποιες παραλήψεις στα θέματα υγείας σας. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο στις 26/11, φέρνει κάτι νέο σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, θα είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, κυρίως σε ότι αφορά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο. Η Πανσέληνος στις 12/11, ολοκληρώνει κάποια σχέδια σας και σίγουρα θα έχετε υποστήριξη από δικό σας πρόσωπο, για ένα οικογενειακό σας θέμα. Η Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα, θέλει να σας δώσει νότα χαράς, μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές.

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβρης, θα αποδειχτεί για σας καλός μήνας ακόμη και αν στην αρχή θα νιώσετε κάπως άβολα με κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος στις 12/11, δίνει ένταση σε κοινωνικά θέματα, εφόσον θα διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν δικαιωματικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει κοντά με όμορφα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αρκετές υποχρεώσεις ξεκινά ο μήνας αυτός για σας, ενώ τα ξαφνικά γεγονότα προσπαθούν να σας κουράσουν ψυχικά. Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 19/11, θα σας δυσκολέψει στην καθημερινότητα σας και θα πρέπει να προσέχετε κάθε θέμα που απαιτεί πνευματική προσπάθεια, αλλά και σωστή κρίση. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας στην συναισθηματική σας ζωή, χρώμα.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, που σταδιακά θα αυξάνουν. Ο ανάδρομος Ερμής, θα γίνει η αιτία να κάνετε λάθος εκτίμηση σε κάποια πρακτικά θέματα, ενώ η Πανσέληνος στις 12/11, σας προβληματίζει για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Το τέλος του μήνα σίγουρα είναι αρκετά πιο ήρεμο και εποικοδομητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας των γενέθλιων σας, θα είναι αρκετά έντονος από γεγονότα και καταστάσεις που θέλουν να εξαντλήσουν τα αποθέματα της υπομονής σας. Έως τις 19/11, ο ανάδρομος Ερμής θα σας χαλάσει τα σχέδια, βάζοντας σε αναμονή κάθε τι που σας απασχολεί. Στο τέλος όμως του μήνα θα έχετε μία πολύ καλή οικονομική αλλαγή και ίσως ένα νέο εγχείρημα που θα αποφέρει κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νοέμβρης θα σας δοκιμάσει κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, Ίσως μάλιστα κάποια λόγια σας παρερμηνευτούν και σας δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, σχεδόν όλο τον μήνα, ενισχύει την επιθυμία σας να διατηρείτε την συναισθηματική σας ζωή, έντονα ενεργή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάδρομος ο Ερμής, σας γεμίζει έως τις 19/11, με πισωγυρίσματα και αναβολές. Με πλανητικούς συνδυασμούς που σας ασκούν πίεση, προτιμάτε να κρατάτε τα συναισθήματα σας κρυφά μέχρι τις 20/11, όπου και αναζητάτε λίγο περιπέτεια, αλλά και πρόσωπα να σας στηρίζουν σε κάθε σας απόφαση. Η Νέα Σελήνη ανανεώνει κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά τα καλά έρχονται στο τέλος του μήνα όπου η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 12/11, σας κάνει υπέρμετρα φιλόδοξους, γεγονός που σας εξαντλεί ψυχικά και σωματικά. Δυστυχώς ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία δυσκολεύει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και καθυστερεί κάποια σχέδια σας. Η Νέα Σελήνη στις 26/11, στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει κοντά σας αγαπημένα σας πρόσωπα και γίνεστε πιο μυστικοπαθείς σε θέματα που αφορούν το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο άβολος θα είναι για σας αυτός ο μήνας, όπου και θα προσπαθείτε για όλα περισσότερο, αλλά μάλλον τα αποτελέσματα δεν θα είναι εμφανή σε θέματα που σας απασχολούν. Κάποια επαγγελματικές υποθέσεις μετά τις 20/11, αρχίζουν και παίρνουν μορφή, ενώ στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, η Νέα Σελήνη στις 26/11, αναμφίβολα σας γεμίζει με αισιοδοξία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn