4 σύμβουλοι του Επιμελητηρίου έδειξαν τον δρόμο της λογικής!

0
83
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οσοι είχαν απορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στο Επιμελητήριο Κορινθίας, τις έλυσαν μετά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων Γ. Γκιώνη,των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων του Λουτρακίου κας.Μαρία Πρωτόπαππα και Γιάννη Καραπανάγου, του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου και επιχειρηματιών, τέθηκε προς ψήφιση ο προυπολογισμός του 2020.

Η παρουσία των αυτοδιοικητικών αποσκοπούσε στην ψήφιση του προυπολογισμού για να μην χαθεί το έργο του open Mall Λουτρακίου και άλλα προγράμματα που υλοποιεί το Επιμελητήριο και είναι αναγκαία.

Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν γιατί απεχώρησαν οι κκ. Λουζιώτης και Μουρίκης, όταν διαπίστωσαν ότι η πλειοψηφία των μελών θα ψήφιζε τον προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα να χαθεί η απαρτία του συμβουλίου.

Αυτό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παραγόντων του Λουτρακίου, που περιμένουν να ξεκινήσει το σπουδαίο έργο που θα αλλάξει όψη στην αγορά της πόλης.

Την συνεδρίαση άνοιξε με μία ενωτική τοποθέτηση ο πρόεδρος κ.Παναγιώτης Πιτσάκης και μετά πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Κορινθίων και επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που ζήτησε την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Οι Γιώργος Γκιώνης, Μαρία Πρωτοπαππά και Γιάννης Καραπανάγος καθώς και η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου είπαν ότι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα χαθεί ένα τόσο σπουδαίο έργο για το Λουτράκι.

Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ 4 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Καταλυτική υπήρξε όμως η τοποθέτηση του κ.Βαγγέλη Παπαϊωάννου, μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου,ο οποίος στην παρέμβαση του είπε ότι στοιχειώδεις σεβασμός στους επιχειρηματίες της Κορινθίας είναι η ψήφιση του προυπολογισμού και κατέληξε, έχουμε τρόπους να κάνουμε αντιπολίτευση και όχι με τον προυπολογισμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η παρέμβαση των μελών κκ. Γεώργαρη, Γκιώνη και Γέρου, οι  οποίοι ψήφισαν ΝΑΙ στον προυπολογισμό, για να προχωρήσουν τα σημαντικά προγράμματα που θα υλοποιήσει φέτος το Επιμελητήριο, διατηρώντας ταυτόχρονα  τις  επιφυλάξεις τους για  τα υπόλοιπα θέματα.

Η τοποθέτηση των 4 μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου, δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στους κκ. Λουζιώτη και Μουρίκη, οι οποίοι όταν διαπίστωσαν ότι έχασαν την πλειοψηφία, επιτέθηκαν στον πρόεδρο και επιδεικτικά αποχώρησαν για να μην ψηφιστεί ο προυπολογισμός, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ετσι το συμβούλιο διακόπηκε για επόμενη συνεδρίαση.

Δυστυχώς χθες το βράδυ αποδείχθηκε ότι ο προυπολογισμός χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να οδηγηθεί σε παραίτηση ο Πιτσάκης αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στο Επιμελητήριο και την τοπική αγορά.

Τοβίντεο που ακολουθεί είναι άκρως αποκαλυπτικό των προθέσεων και των στοχεύσεων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn