Αποκάλυψη | Η Συνεταιριστική βρίσκετε πίσω από την κρίση του Επιμελητηρίου;

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Mία συνέντευξη του προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη δημιούργησε πολλά ερωτηματικά αλλά και υποψίες. Ισως λύνει και ένα μεγάλο μυστήριο…!!!!

Συγκεκριμμένα ο πρόεδρος μιλώντας στον Θύμιο Τσαρμπό αποκάλυψε ότι μετά  από αίτηση 26 επιχειρηματιών που έχασαν τα χρήματα τους με την ιστορία της Συνεταιριστικής έδωσε εντολή σε δικηγόρο να ερευνήσει τι έγινε και έπεσε έξω η τράπεζα μιας και το Επιμελητήριο ήταν ο πρώτος μέτοχος της…

Η Τράπεζα ουσιαστικά έριξε ένα «κανόνι» 35 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ στην Κορινθιακή αγορά και ούτε γάτα, ούτε ζημιά…!

Η ιστορία αυτή δεν είναι απλή και εμπλέκεται κόσμος και κοσμάκης με πολλές ιδιότητες και ακόμα περισσότερα ανεμο-δάνεια.

Η εμμονή του Πιτσάκη αλλά και πολλών επιχειρηματιών να πάει τον φάκελο στα αρμόδια υπουργεία και την δικαιοσύνη ίσως ρίχνει ΦΩΣ στην κρίση που έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγο καιρό στο Επιμελητήριο….!

Ο Πιτσάκης ξύνει μία μεγάλη πληγή που πολλοί θέλουν να ξεχαστεί και αυτό είναι πρόβλημα για τον ίδιο και το βιώνει.

Στην αποκαλυπτική όμως συνέντευξη του, δεν κρύβει ότι θα συνεχίσει με κάθε προσωπικό κόστος και θα πάει τον φάκελο που έχει στα χέρια του στους αρμόδιους υπουργούς…

Δείτε την συνέντευξη Πιτσάκη και θα σας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με όσα συμβαίνουν στο Επιμελητήριο Κορινθίας…!

Η Συνεταιριστική τράπεζα Πελοποννήσου είναι ίσως η πιο πονεμένη ιστορία στην Κορινθία με πολλά θύματα και θύτες…!

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου είναι πάντως συνεπής στην θέση του και κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει αναλαμβάνοντας τον θεσμό, σχετικά με την Τράπεζα…!

Οι επόμενες ημέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…!

Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn