Ο λόγος που όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Γκιλίτση…!

0
106
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο καρδιολόγος Χρήστος Γκιλίτσης έχει επωμιστεί ένα πολύ σοβαρό ρόλο για το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας.

Πάνω του οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του νομού έχουν στηρίξει την μεγάλη και αναγκαία εδώ και καιρό αλλαγή στους συσχετισμούς.

Τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, ήταν κάτω από την απόλυτη κυριαρχία της πρώην βουλευτού κας. Κατερίνας Φαρμάκη,η οποία είχε και τον πρώτο λόγο.

Στην Κόρινθο ιδιαίτερα και εξαιτίας των επιλογών που έγιναν σε δημοτικό επίπεδο, υπάρχει ένα έντονο κλίμα αλλαγής στα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και ο γνωστός για την σεμνότητα και το ήθος του γιατρός είναι ο υποψήφιος που μπορεί να αλλάξει οριστικά το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας.

Πολλά στελέχη στην Κορινθία στηρίζουν δυνατά τον κ.Γκιλίτση, για να περάσει σε μία νέα εποχή και το τοπικό ΠΑΣΟΚ, χωρίς πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με τα συμπτώματα της συρρίκνωσης του πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος.

Ουσιαστικά γίνεται ένας διπλός αγώνας, πρώτα για αν ανέβει το ΚΙΝΑΛ σε ποσοστά στην Κορινθία και δεύτερον για να αλλάξουν  οριστικά και για πάντα τα πρόσωπα που πλέον δεν ανήκουν στην νέα εποχή.

Είναι γνωστό μάλιστα ότι το ΚΙΝΑΛ υπό προυποθέσεις μπορεί να πάρει ακόμα και έδρα στην Κορινθία, κάτι που έχει ενεργοποιήσει σχεδόν όλα τα ιστορικά στελέχη της Κορινθίας στο πλευρό του Χρήστου Γκιλίτση.

Είναι το πρόσωπο που μπορεί να ανανεώσει το ΠΑΣΟΚ και να ηγηθεί στην νέα εποχή αναγέννησης του κόμματος στον νομό Κορινθίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn