Αυτοί πετροβολούν τον Πιτσάκη και αυτός ανοίγει ΝΕΟΥΣ μεγάλους δρόμους!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Kάποιοι για δικούς τους εσωτερικούς λόγους… προσπαθούν να μειώσουν με κάθε τρόπο τον Παναγιώτη Πιτσάκη.

Και όμως ότι σημαντικό σε οικονομικό επίπεδο τα τελευταία δύο χρόνια συμβαίνει στην Κορινθία έχει την δική του σφραγίδα και γίνεται με την δική του παρέμβαση…!

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση όλων των εποχών, ανοικτά κέντρα εμπορίου,σε Λουτράκι και Κόρινθο πλέον, προγράμματα ζεστών εκατομμυρίων ευρώ και άλλα πολλά συμβαίνουν από την στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο ο Παναγιώτης Πιτσάκης.

Προσπαθούν με βλακώδεις τρόπους να μειώσουν την προσωπικότητα του και τις ικανότητες του και διαρκώς αναγκάζονται να καταπίνουν την γλώσσα τους, μέχρι να του ξαναρίξουν δηλητήριο.

Είναι αντισυμβατικός σε πολλά και αυτό δείχνει εύκολο σε λίγους να κάνουν απόπειρα να του πετάξουν πέτρες οι οποίες γυρίζουν πίσω.

Κάθε φορά,που οι παρεμβάσεις του, φέρνουν λεφτά στην Κορινθία και προοπτική, οι πολλοί πανηγυρίζουν με τις επιτυχίες του Πιτσάκη και οι λίγοι συνεχίζουν να βλακολογούν…!

Σήμερα με παρέμβαση του ήρθε στην Κόρινθο το χαμένο ανοικτό κέντρο εμπορίου..

Σύντομα θα έλθουν και άλλα.

Ακόμα πιο σύντομα θα βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για τον Κορινθιακό αθλητισμό, που θα αφήσει άφωνους ακόμα και τους αρρωστημένους εχθρούς του και συνεχίζει…!

Αυτοί θα μείνουν να πετούν πέτρες και ο Πιτσάκης θα συνεχίζει να είναι αληθινός δημιουργός σημαντικών πραγμάτων για την Κορινθία…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn