Streetlife

Ταρσινά | Προσπάθησαν να κάψουν το σπίτι δημοτικού συμβούλου του Μανάβη…!

Είναι απλά θέμα ανόητων ή κάτι πολύ πιο βαθύ και επικίνδυνο;

Αλλόφρονες οπαδοί του δημάρχου Βέλου-Βόχας, προσπάθησαν με αυτοσχέδια εκρηκτικά να κάψουν το σπίτι νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου, της αντιπολίτευσης….!

Όλα αυτά συνέβησαν στο μικρό χωριό Ταρσινά της Κορινθίας, όταν οπαδοί του αντιδημάρχου καθαριότητας-νερών και λοιπών κ. Δημήτρη (Τζίμι) Τριανταφύλλου,  πανηγύριζαν την εκλογή του, με γουρουνόπουλα και κλαρίνα αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό.

Όπως επώνυμα καταγγέλλει η πρόεδρος του συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας κα. Αντιγόνη Βογιατζή-Ζακούρα , στην προσωπική της σελίδα στο facebook, oι οπαδοί του κ.Τριανταφύλλου, ξέφυγαν από την νέο-Αριστοτελική πνευματική καλλιέργεια  του δημάρχου και προχώρησαν σε κανιβαλισμούς.

Αδιαφόρησαν για το γεγονός, ότι μέσα στο σπίτι του κ.Βαγγέλη Λυμπερόπουλου, υπήρχε η οικογένεια του και για να τον «εκδικηθούν», πετούσαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς…!

Ασφαλώς και είναι η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας Κορίνθου, που θα έπρεπε να έχει παρέμβει καιρό τώρα  για άλλα εξίσου σοβαρά θέματα, όπως είναι το νερό και λοιπά…!

Να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος κ.Τριανταφύλλου, είναι ήδη ελεγχόμενος δικαστικά για την φωτιά στην παράνομη χωματερή και σύντομα και για άλλες χωματερές…!

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως κινδύνευσε η οικογένεια και η περιουσία του κ.Λυμπερόπουλου (εκλέχθηκε με τον Μανάβη) από άφρονες οπαδούς του αντιδημάρχου, που ήθελαν να τον τιμωρήσουν…!

Τι λέει ο εισαγγελέας Κορίνθου για αυτό;

Exit mobile version