Κύμα συμπόρευσης με τον Νανόπουλο στην Κόρινθο

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί οι πρωταγωνιστές να είναι ίδιοι με το 2014, όμως τίποτα άλλο δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες εκλογές στον δήμο Κορινθίων.

Το 2014 ο νυν δήμαρχος είχε το πάνω χέρι σε όλα και τελικά νίκησε έστω με ελάχιστη διαφορά.

Το 2014 ο κ.Πνευματικός είχε δεξαμενές τις οποίες εξάντλησαν τότε τα στελέχη του στον δεύτερο γύρο, ιδιαίτερα στον Συνοικισμό της Κορίνθου.

Σήμερα όλα είναι διαφορετικά.

Ο κ.Πνευματικός δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τον Τιμολέοντα Πιέτρη, που ήδη έκανε δήλωση στήριξης στον Βασίλη Νανόπουλο.

Δεν έχει να περιμένει σχεδόν τίποτα από το 24% του Νίκου Σταυρέλη, αφου η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του έχει ήδη τοποθετηθεί υπέρ της αλλαγής στον δήμο, αλλά το σημαντικότερο έχει τοποθετηθεί ο κόσμος.

Από την παράταξη Καλλίρη, υπάρχουν κάποια στελέχη που θα πάνε με τον δήμαρχο (ήταν αναμενόμενο άλλωστε),αλλά η πλειοψηφία έχει ήδη γυρίσει στην βάση της, όπως και εκλεγμένοι σύμβουλοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ψήφο κατά συνείδηση αλλά είναι γνωστές οι κακές σχέσεις Πνευματικού με το στελεχιακό δυναμικό στην Κόρινθο και ιδιαίτερα με την πρώην ομάδα Κασίμη.

Η ΝΕΑ ΟΡΜΗ  πήρε επίσημα θέση υπέρ Νανόπουλου.

Θέση δεν θα πάρει και το ΚΚΕ.

Οσο πλησιάζουν οι ημέρες είναι καθαρό το κύμα στηρίξεων που δίνεται στον Βασίλη Νανόπουλο, τον οποίο στηρίζουν πλέον ανοικτά ακόμα και ιστορικά στελέχη της κεντροαριστεράς.

Σήμερα αναμένεται και η ανακοίνωση της απόφασης Σταυρέλη, που θα παγιώσει την παράσταση νίκης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn