Σταυρέλης | Δεν θα κάνω ένσταση

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

-ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ

-Στις δημοτικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής ο Κορινθιακός λαός μας κατέταξε στη τρίτη θέση με ποσοστό 23,02% με διαφορά μόλις 200 ψηφοδέλτια από το δεύτερο συνδυασμό, και 8 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το αποτέλεσμα απόλυτα σεβαστό.
-Τα ψηφοδέλτια του δεύτερου συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του απερχόμενου Δημάρχου κ. Πνευματικού πάσχουν ακυρότητας επειδή σε μερικά εκλογικά τμήματα διαπιστώνεται ότι είναι μικρότερα κατά 4 εκατοστά στο μήκος από το προβλεπόμενο της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.
-Δέχτηκα εισηγήσεις από έγκριτους νομικούς για προσφυγή στη Δικαιοσύνη και ακύρωση όλων των συγκεκριμένων ψηφοδελτίων, με πολλές πιθανότητες θετικής έκβασης.
-Μάλιστα το ίδιο ακριβώς θέμα είχε συμβεί σε δύο τουλάχιστον δήμους το 2014 , στο δήμο Μάνδρας και στο δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων και τα ψηφοδέλτια ακυρώθηκαν από το δικαστήριο.
-Καταλαβαίνετε ότι μία τέτοια περίπτωση θα οδηγούσε το δημοτικό συνδυασμό μας στο β΄ γύρο .
-Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά:
-Δεν είμαι δικομανής.
-Δεν βάζω σε περιπέτεια την πόλη μου και το Δήμο Κορινθίων
-Άλλοι το έκαναν το 1998 (Πνευματικός) για τον ίδιο λόγο, και Νανόπουλος (2014) και για αρκετούς μήνες είχαμε ακυβερνησία στο Δήμο.
-Δεν με εκφράζουν τέτοιες μέθοδοι.
-Ο Λαός αποφάσισε και δεν μπορώ να πάω κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία
Τελεία και παύλα στα σενάρια.

Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο να συνδράμουμε το Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή στο μέτρο που μπορούμε για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn