Ευάγγελος Στούκας | Θα αγωνιστώ για την Κόρινθο

0
41
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «Δύναμη Εξέλιξης»  με επικεφαλής Πελοπίδα Καλλίρη, είναι μια ενσυνείδητη επιλογή, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο, την εντιμότητα του οποίου κανείς δεν αμφισβήτησε σε όποια δημόσια θέση και υπηρέτησε, αλλά και στον επαγγελματικό του βίο.

Έχει όραμα, πρόγραμμα, διοικητική εμπειρία, αλλά και τη δυναμική ώστε να είναι χρήσιμος και παραγωγικός γι’ αυτή την πόλη.
Η πίστη του και η πίστη μου σε μια ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, που βασικός της στόχος θα είναι η εξυπηρέτηση του δημότη σε ένα ψηφιοποιημένο, αλλά και ανθρώπινο δήμο, χωρίς ταλαιπωρίες, μας οδηγεί σε μια νέα εποχή με τον πολίτη πρωταγωνιστή.
Ο πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει τις προτάσεις του σε καθημερινή βάση, θα έχει άμεσα απάντηση και θα λαμβάνεται υπόψη, έτσι ώστε να δημιουργούνται κοινωνικές πλειοψηφίες που θα μετατρέπουν τη διοίκηση του δήμου σε άμεση δημοκρατία.
• Θα αγωνιστώ για ένα δήμο στον οποίο ο πολίτης θα νοιώθει ότι τα χρήματα που πληρώνει για τα δημοτικά τέλη και τους φόρους, θα ανταποδίδονται σε αυτόν στο ακέραιο.
• Θα αγωνιστώ για ένα δήμο με κοινωνικό πρόσωπο.
• Θα αγωνιστώ για μια διοίκηση ευαισθητοποιημένη, ενεργή και δίκαιη.
Πιστεύω στις δυνατότητές μου, στις γνώσεις μου και στην εμπειρία μου, ώστε να ανταποκριθώ στο ακέραιο σε όλους τους συμπολίτες μου, όπου καμιά διαχωριστική γραμμή και καμιά διαφορετική «κομματική» ταυτότητα δεν είναι ικανή να δημιουργήσει ένα άγονο για την πρόοδο του δήμου κλίμα.
Η συναίνεση, το μέτρο, η διαφάνεια και ο απολογισμός έργου θα είναι προτεραιότητα τόσο δική μου, όσο του συνόλου της παράταξης στην οποία συμμετέχω.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟΥΚΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου

Με τον Πελοπίδα Καλλίρη

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn