Ανοικτή επιστολή Ελληνοχωρίτη στον κ.Παπακυριάκο!

0
92
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο Βέλου-Βόχας από έναν Ελληνοχωρίτη
(Την επιστολή αυτή την έστειλα χθες σε όσα ΜΜΕ της Κορινθίας βρήκα διευθύνσεις. Κανείς δεν την δημοσίευσε. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας απολαμβάνει ασυλίας)
Αγαπητέ δήμαρχε,
Ήρθες προχθες βράδυ στο χωριό μας να μας μιλήσεις προεκλογικά για να μας πείσεις ότι αξίζεις να σου δώσουμε την ψήφο μας άλλη μια φορά.
Σε αφήσαμε να πεις ό,τι ήθελες. Να πεις αυτά που πίστευες ότι θα μπορούσαν να μας κάνουν να πειστούμε και πάλι να σε ψηφίσουμε.
Αλλά μετά μιλήσαμε και εμείς. Ως δημότες του δήμου, ως κάτοικοι του Ελληνοχωρίου που αγαπάμε το χωριό μας και απαιτούμε να έχει την προσοχή που του αξίζει.
Και πρώτα – πρώτα απαιτήσαμε να μάθουμε γιατί τα λεφτά που ήρθαν για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες του 2016 δόθηκαν για να φτιαχτούν τα πεζοδρόμια στην παλιά εθνική οδό, στο Βέλο.
Και τι μας απάντησες κύριε δήμαρχε;;;;

Ότι έτσι θεώρησες εσύ σωστό να γίνει! Ότι έπρεπε να γίνουν τα πεζοδρόμια στο Βέλο κατά προτεραιότητα αντί να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις πλημμύρες στην πλατεία και σε άλλα σημεία του χωριού μας!
Την προτεραιότητα κύριε δήμαρχε πως την ορίσατε; Με βάση την εκλογική σας δυναμική; Ή με βάση τις πληροφορίες από την ιδιαίτερη πατρίδα σας, το Βέλο, ότι οι πάλαι ποτέ ψηφοφόροι σας δεν θέλουν ούτε να σας δουν, ούτε να σας ακούσουν;
Σας είπαμε γιατί δεν ζητούσατε από την Περιφέρεια λεφτά για τα πεζοδρόμια και μας είπατε ότι ξέρατε ότι δεν θα τα πάρετε!!!! «Μπρίκια κολλάω;» μας είπατε χαρακτηριστικά!!! Ο κ. Τατούλης, ο αξιότιμος περιφερειάρχης μας τα ξέρει αυτά τα γλαφυρά νέα που τον αφορούν;;; Ότι του ζητήσατε λεφτά και δεν τα έδωσε;;;;
Ακούσαμε βέβαια και την κορυφαία δικαιολογία ότι στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου μαζεύονται χιλιάδες κόσμου και άρα κατά προτεραιότητα έπρεπε να φτιαχτούν τα πεζοδρόμια και όχι η πλατεία του Ελληνοχωρίου.
Εμείς, αγαπητέ δήμαρχε και κύριοι σύμβουλοι, δεν έχουμε καμία αντίρρηση να κάνετε όποιο έργο θεωρείται απαραίτητο, για κάθε χωριό. Αλλά όχι με τα χρήματα που ήρθαν για να αποκατασταθούν οι ζημιές στο δικό μας χωριό!!!!!
Έχετε και το θράσος να βγείτε σε βίντεο και να πείτε ότι τα χρήματα δεν ήταν για το Ελληνοχώρι αλλά για έργα στην Παλαιά Εθνική!!! Και δεν μπορώ, είπατε στο βίντεο, να κόψω 10.000 ευρώ από τα 800.000 που είναι χαρακτηρισμένα για την παλαιά εθνική και να τα δώσω για το Ελληνοχώρι.

Πόσα ψέματα πια;;;; Σας ρωτάω ευθέως, εγώ ένας νέος πολίτης του Ελληνοχωρίου που φέτος θα ψηφίσω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές: ήταν τα χρήματα για την παλιά εθνική ή για τις ζημιές από τις πλημμύρες για το χωριό μου;
Νομίζω ότι ξέρουμε ήδη απάντηση και οι δύο. Και όπως είπατε και στο βίντεό σας, «για να πει κάποιος ψέματα πρέπει να ξέρει την αλήθεια» και εσείς ξέρετε όλη την αλήθεια.
Δεύτερο θέμα: Χωματερή. Σας ρωτήσαμε γιατί συνεχίζετε να ρίχνετε σκουπίδια στη χωματερή η οποία κινδύνεψε το 2012 να κάνει στάχτη όλη την περιοχή. Μας απαντήσατε με θράσος ότι «και που θα τα πήγαινα τα σκουπίδια σας;;;» Τα σκουπίδια ΜΑΣ κύριε δήμαρχε;;; Δεν είναι σκουπίδια του δήμου;;;

Δεν έχετε την υποχρέωση της διαχείρισής τους;;; Σας είπαμε ότι έχετε κάνει χωματερή το χώρο δίπλα από την ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ γεώτρηση του χωριού μας, με ότι συνεπάγεται αυτό για τον υδροφόρο ορίζοντα, τη μόλυνση και το νερό που φτάνει στις βρύσες των σπιτιών μας. Και μας κατηγορήσατε γιατί δεν ήρθαμε να σας τα πούμε κατ’ ιδίαν!!! Οι δημόσιοι άνδρες κύριε δήμαρχε, κάνουν δημόσιες συζητήσεις σε δημόσιους χώρους, χωρίς φόβο και πάθος! Όχι πίσω από κλειστές πόρτες! Εκτός αν έχουν και φόβο και πάθος!!!!!
Τρίτο θέμα: Ύδρευση. Θέλουμε να μάθουμε γιατί η υδρευτική γεώτρηση η οποία έγινε και κόστισε 70.000€ δεν λειτουργεί. Έχετε απάντηση; Γιατί χθες το βράδυ δεν μας είπατε τίποτα!!!!
Τέταρτο θέμα: Παιδική χαρά. Σας ρωτήσαμε επίμονα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η παιδική χαρά στο χωριό μας η οποία είναι δωρεά συντοπίτισσάς μας. Μας απαντήσατε ότι έχετε φτιάξει αλλού παιδικές χαρές. Στο Βραχάτι για παράδειγμα. Να πάρουν οι γονείς τα παιδιά τους και να τα πάνε στο Βραχάτι να παίξουν! Γιατί μια δωρεά που έγινε στο χωριό μας ο δήμαρχος δεν είναι σε θέση να την αξιοποιήσει όπως πρέπει για τα παιδιά του Ελληνοχωρίου.
Πέμπτο θέμα: Γήπεδο μπάσκετ. Σας ρώτησε συνομήλικός μου γιατί δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ στο γήπεδο του χωριού που έχει σχεδόν καταστραφεί από τις ρίζες των πεύκων και την αδιαφορία σας στη συντήρησή του. Και τον ειρωνευτήκατε ότι: «Μεγάλωσες και δεν μπορείς να παίξεις»….!
Φύγατε από το χωριό μας, άρον-άρον, με την παρότρυνση της ακολουθίας σας, γιατί δεν αντέχατε να μας ακούτε άλλο. Κρίμα κύριε δήμαρχε γιατί έπρεπε να έχετε το κουράγιο να ακούσετε όλα όσα θέλαμε να σας πούμε.
Δεν ξέρω τι θα κάνετε στις εκλογές.
ΔΕΝ σας εύχομαι όμως καλή επιτυχία,
γιατί καλή επιτυχία για σας θα σημαίνει ΚΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ για τον τόπο μας.
Καληνύχτα, κύριε απερχόμενε δήμαρχε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn