Γ. ΚΟΝΤΟΣ | Δώστε μου εξουσιοδότηση να βγάλω τους λογαριασμούς σας και τα λεφτά!

0
1

Με αφορμή δελτία τύπου, σχολιασμούς και χυδαιότητες στα social media,οφείλω να ξεκαθαρίσω ενώπιον των πολιτών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων τα ακόλουθα.

Ούτε κρύφτηκα, ούτε εξαφανίστηκα και πολύ περισσότερο δεν φοβήθηκα από τις απειλές.

Ο κ.Λογοθέτης με εξώδικο του στον επιχειρηματία κ.Βλάχο (;;;;;) ,με απειλεί ευθέως να μην κάνω χρήση των προσωπικών του δεδομένων.

Με ενημέρωσαν οι δικηγόροι μου ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προσωπικά δεδομένα.

Οπως έχω νόμιμο δικαίωμα και υποχρέωση, τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στα χέρια μου θα τα υποβάλω στην Εισαγγελία Κορίνθου για την διερεύνησή τους.

Επειδή όμως τα στοιχεία αυτά περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αναφερομένων σε αυτά προσώπων και απαιτείται ειδική άδεια των προσώπων αυτών για την δημοσιοποίησή τους, καλώ και τον κ. Λογοθέτη και τον κ. Γκιώνη να μου επιδώσουν γραπτή άδεια με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, να δημοσιοποιήσω οποιαδήποτε αντίγραφα των Τραπεζικών λογαριασμών τους, στα οποία φέρονται λήπτες χρηματικών ποσών και εφόσον εξασφαλίσω ή εξασφαλίσουν οι ίδιοι την άδεια και από τους καταθέτες των ποσών αυτών θα δημοσιοποιήσω αυτά. Ειδικώς δε ο κ. Γκιώνης να μου επιδώσει όμοια άδεια και εκ μέρους υπαλλήλου του γραφείου του και συγγενικού του προσώπου τα οποία θα του υποδείξω. Διαφορετικά, ας δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τα στοιχεία αυτά, τα οποία τους είναι γνωστά.

Η αλήθεια σε κάθε περίπτωση θα λάμψει και κανείς δεν μπορεί αυτό να το σταματήσει.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι δραματικές για οσους εμπλέκονται αλλά και θα είναι και λυτρωτικές για τους συμπολίτες μου και τον πολύπαθο δήμο μας.

Αν τολμάτε δώστε μου εξουσιοδότηση να δώσω στην δημοσιότητα τα στοιχεία…!

Σας περιμένω.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ενεργός Πολίτης του Λουτρακίου