Streetlife

Σαν βόμβα έσκασε στην Κόρινθο η είδηση για τον κ.Νανόπουλο…!!!!!

Mία απίστευτη ιστορία είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα και έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κόρινθο αλλά ολόκληρη την Κορινθία.

Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης έγραψαν χθες το απόγευμα ότι ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου κ.Βασίλης Νανόπουλος καλείται να απολογηθεί στον ανακριτή Πειραιά.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών ήταν να παρουσιαστεί σήμερα 14 Μαϊου στο Ά ανακριτικό γραφείο Πρωτοδικείου Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί για την αξιόποινη πράξη της απιστίας, υπερβαίνουσα το ποσό των 120.000 και 150.000 ευρώ αντίστοιχα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου,όπως αναφέρει η ανακρίτρια Πειραιά.

Το σχετικό έγγραφο που έδωσαν στην δημοσιότητα τα Αθηναϊκά ΜΜΕ δεν αμφισβητείται.

Εξάλλου δεν το αμφισβητεί και ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος, ο οποίος με δελτίο τύπου δίνει τις δικές τους εξηγήσεις για την «εκκρεμότητα» αυτή όπως την χαρακτηρίζει.

Η δημοσιοποίηση της είδησης έπεσε σαν κεραυνός και έφερε τεράστια αναταραχή στο προεκλογικό σκηνικό, το οποίο πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Για το θέμα έδωσε σήμερα την δική του απάντηση ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος μιλά για συκοφάντες.

Η απάντηση του κ.Νανόπουλου:

Αναφορικά με το έκνομο, συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα που αναρτήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα σε διάφορες ιστοσελίδες, αναφορικά με κλήση του Υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Νανόπουλου για εμφάνιση στην κυρία Ανακρίτρια Πειραιώς, γνωστοποιούμε σε όλους τα κάτωθι:
1. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ κατάχρηση δημοσίου χρήματος που σχετίζεται με το πρόσωπο του Βασίλη Νανόπουλου.
2. Η υπόθεση αφορά την πεντάμηνη θητεία του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς από τον Ιούλιο του 2009 έως τον Δεκέμβριο του 2009, ως ΑΠΛΟ -ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ μέλος του ΔΣ αυτού, για ανακατασκευή αποθήκης που εξελίχθηκε πριν το διορισμό του και σε κατασκευή κτιρίου διοίκησης που επίσης αποφασίστηκε και εξελίχθηκε προ της ανάληψης των καθηκόντων του.
3. Εγκρίσεις για τα εν λόγω έργα δόθηκαν από την Βουλή, την τότε Κυβέρνηση και όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα με το ν. 4405/2016 η Βουλή των Ελλήνων έκρινε ότι τα έργα αυτά ήταν επωφελή για το Ελληνικό Δημόσιο ως περιουσιακά στοιχεία του, που παραχωρήθηκαν με την σύμβαση ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.
4. Ακόμη έχουν κληθεί για εξηγήσεις συνολικά περί τα 60 άτομα, στελέχη προηγούμενων διοικήσεων.
5. Είναι φανερό ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ υπάρχει μεταξύ της ως άνω εκκρεμότητας και της θητείας του στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει την διοίκηση από μέρους του επί 11 έτη.
6. Θα αναζητηθούν άμεσα ποινικές και αστικές ευθύνες από τους υπευθύνους για τις σε βάρος του ανακρίβειες και συκοφαντίες απ’ όπου και αν προέρχονται.
7. Λυπόμαστε για το κατάντημα των πολιτικών μας αντιπάλων που αναμεταδίδουν τη σχετική συκοφαντία, για το Επιμελητήριο Κορινθίας και το πρόσωπό του. Παραδίδουμε τους συκοφάντες και λασπολόγους στην κρίση της Δικαιοσύνης και στην κρίση των πολιτών οι οποίοι θα δώσουν την απάντησή τους στις προσεχείς εκλογές, δίνοντας στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θριαμβευτική νίκη.
8. Ουδείς μπορεί υποβολιμαία και με τέτοια τεχνάσματα να σταματήσει τον επικεφαλής και το Συνδυασμό μας από την εκλογική νίκη που είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.
ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ.
Γραφείο Τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
15/05/2019

Exit mobile version