Τα τρία πρόσωπα “κλειδιά” του Πέτρου Τατούλη!

0
74
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έίναι αναμφίβολα από τα πρόσωπα των εκλογών αυτών και αρκετοί, έχουν στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον τους για το αποτέλεσμα των περιφερειακών.

Είναι και οι τρείς στελέχη της ΝΔ που αποφάσισαν να στηρίξουν τον Πέτρο Τατούλη,εκτιμώντας ότι το κόμμα τους έκανε λαθεμένη επιλογή αλλά και ότι η προσπάθεια του περιφερειάρχη έπρεπε να συνεχιστεί.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης, επιχειρηματίας και πρόεδρος του Επιμελητηρίου, η ιατρός πνευνομολόγος Αθανασία Χρισταρά και ο δασολόγος Θανάσης Γκίκας που είναι και αντιπεριφερειάρχης, εκπροσωπούν την κοινωνική Νέα Δημοκρατία και έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Με πολλές παρεμβάσεις τους στην προεκλογική περίοδο έχουν δώσει με τρόπο σαφή το αληθινό διακύμβευμα των περιφερειακών εκλογών.

Είναι τρείς υποψήφιοι οι οποίοι κάνουν την διαφορά σε ένα ψηφοδέλτιο, που αν δεν είχαν κατέβει θα

στηριζόταν σε παλιές δοκιμασμένες λύσεις και πρόσωπα. Η συμμετοχή τους δημιούργησε νέους όρους αλλά και νέες πολιτικές αναφορές, που είχε ανάγκη ο Πέτρος Τατούλης σε μία Κορινθία, με εξαιρετικές πολιτικές ιδιομορφίες αλλά και ανοικτά θέματα.

Ο αριθμός ψήφων που θα πάρουν οι Πιτσάκης, Χρισταρά και Γκίκας θα είναι καθοριστικός για το συνολικό αποτέλεσμα της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» στην Κορινθία.

Η Κορινθία να μην το ξεχνάμε είναι η εκλογική ενότητα, την οποία με εξαιρετικό ενδιαφέρον προσέχουν  οι κκ. Νίκας και Τατούλης, διότι μαζί με την Μεσσηνία θα δημιουργήσουν αποτέλεσμα.

Και οι τρείς είναι ιδιαίτερα ισχυροί στον Μητροπολιτικό δήμο Κορινθίων των 55.000 ψηφοφόρων, στον οποίο ο περιφερειάρχης θα είχε σοβαρό έλλειμμα εκπροσώπησης.

Όπως διαμορφώθηκαν τα περιφερειακά ψηφοδέλτια αυτή η τριάδα, συγκριτικά υπερτερεί σε όλους τους τομείς και έχει υψηλή κοινωνική αναγνωρισιμότητα και αποδοχή.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι τόσο Παναγιώτης Πιτσάκης, όσο και η Χρισταρά και ο Γκίκας κάνουν μεγάλο αγώνα για να βρεθούν στην πρώτη τριάδα ασφαλείας και αυτό ανεβάζει αισθητά την δύναμη του Τατούλη στην πρωτεύουσα του νομού.

Είναι τα πρόσωπα κλειδιά για το τελικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και αυτός είναι και ο λόγος που δέχονται μεγάλες επιθέσεις τόσο από συνυποψήφιους όσο και από τους αντιπάλους του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn