Πήραν “φωτιά” τα στελέχη του Καλλίρη και πάνε για ανατροπή!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αντικειμενικά έχει κατεβάσει τον πλέον ισχυρό συνδυασμό στην πόλη της Κορίνθου, με πρόσωπα ευρέως γνωστά και κάποια από αυτά δοκιμασμένα, σε εκλογικές διαδικασίες.

Η «Δύναμη Εξέλιξης» του Πελοπίδα Καλλίρη, όταν έκανε την ιδρυτική της συγκέντρωση στο δημοτικό θέατρο, ξεκίνησε με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα από όλους τους άλλους συνδυασμούς.

Μετά εγκλωβίστηκε στην κομματική της ταυτότητα και στην προσπάθεια του κ.Νανόπουλου, να της αφαιρέσει την στήριξη της ΝΔ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην κοινωνία.

Αδράνησαν τα σημαντικά της στελέχη και όλος ο αγώνας από αυτοδιοικητικός στην πράξη έγινε εσωκομματικός, που δεν αφορούσε καθόλου τους Κορίνθιους στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Η είσοδος όμως και νέων στελεχών με έντονη κοινωνική αναφορά πέτυχε να αναστρέψει τις τάσεις  οφθαλοσκόπησης και να βγάλει την παράταξη και πάλι στην κοινωνία.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι του Πελοπίδα Καλλίρη έχουν όλοι ενεργοποιηθεί και σιγά-σιγά κερδίζουν το έδαφος που χάθηκε μετά την διακήρυξη.

Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που έβλεπε κανείς πριν από 20 ημέρες και γίνεται μάχη με τον χρόνο.

Για να λέμε τα πράγματα με τα όνομα τους ο Πελοπίδας Καλλίρης στον πρώτο γύρο έχει ένα και μόνο αντίπαλο (Βασίλη Νανόπουλο) τον οποίο πρέπει να προσπεράσει για να μπεί στον δεύτερο γύρο.

Η διαρκώς ανοδική πορεία του Καλλίρη σε συνδυασμό με το «ταβάνιασμα» της παράταξης Νανόπουλου, έχουν φέρει τα πράγματα σε εντελώς οριακό σημείο.

Ο κ.Νανόπουλος εξάντλησε το συναίσθημα των Νεοδημοκρατών και περιόρισε το εκλογικό του σώμα στους κόλπους της ΝΔ, που για διάφορους λόγους δεν θα πήγαινε στον Καλλίρη.

Αντίθετα οι υποψήφιοι του Καλλίρη έχουν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα σε χώρους πέραν του κόμματος και αυτό φαίνεται ότι θα κρίνει στο τέλος και την μεταξύ τους μάχη.

Καλλίρης και Νανόπουλος δεν χωρούν και οι δύο στον δεύτερο γύρο.

Αυτό έστω και αργά το κατάλαβαν όλοι στο στρατόπεδο Καλλίρη και πλέον έχουν βάλει φτερά στα πόδια….!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn