Με εντολή Τατούλη ο Παπαγγελόπουλος διαλύει την Κορινθία;;;;;;;

0
87
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απαράδεκτα  παιχνίδια στήνονται από περιφερειακούς συμβούλους με σκοπό την επανεκλογή τους, χωρίς αρχές και καμία ηθική.

Με παρεμβάσεις περιφερειακών συμβούλων σε δήμους, γίνεται προσπάθεια προσωπικής και μόνο εκμετάλλευσης με λεφτά από τον περιφερειακό κορβανά.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ.Παπαγγελόπουλος χρησιμοποιεί στον απόλυτο βαθμό τον περιφερειακό μηχανισμό  φυσικά για να επανεκλεγεί.

Προφανώς ο κ. Τατούλης θέλει να εκλέξει πάση θυσία στην Κορινθία τον κ.Παπαγγελόπουλο, για άγνωστους λόγους αλλά βγάζει μάτια η προκλητική αυτή στάση απέναντι στους άλλους υποψήφιους που όπως φαίνεται δεν έχουν καμία τύχη.

Με προσωπική ατζέντα έργων και παρεμβάσεων, στην Κορινθία διαμορφώνεται το πλέον Μαυρογιαλούρικο σύστημα επανεκλογής….!!!!

Εργα στο άρπα-κόλα όπως έργο π.χ. στο Βέλο, που θα πρέπει να ξηλωθεί μετά τις εκλογές με προσωπική παρέμβαση του κ.Παπαγγελόπουλου, γίνονται μόνο και μόνο για την υφαρπαγή των ψήφων.

Όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ.Τατούλη δείχνουν τον αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαγγελόπουλο, ως τον κινητήριο μοχλό αυτών των κινήσεων.

Οι νεροκουβαλητές υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του κ.Τατούλη, βλέπουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί το μοιραίο και απλά ψιθυρίζουν την δυσαρέσκεια τους.

Για ποιους λόγους η Τρίπολη θέλει την με κάθε τρόπο επανεκλογή του κ. Παπαγγελόπουλου θα πρέπει να εξηγηθεί στους 20 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, πολλοί από τους οποίους πρόδωσαν το κόμμα τους και ξοδεύουν από την τσέπη τους, για να έρθουν…καταϊδρωμένοι….!

Βέβαια έχουν ξεκινήσει και ισχυρές αντιδράσεις από υποψήφιους που βλέπουν ότι αυτή η πολιτική είναι επιθετική εναντίον τους και οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα έντονες…!

Στο σημείωμα αυτό θα υπάρξει και συνέχεια…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn