“Βούλιαξε” απο κόσμο το Ναύπλιο το Πάσχα..!

0
157
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Και αυτό το Πάσχα το Ναύπλιο « βουλιάζει» από κόσμο.

Χιλιάδες οι επισκέπτες, Έλληνες και αλλοδαποί, επέλεξαν την Αργολική πρωτεύουσα για λίγες μέρες διακοπών , με την ευκαιρία της γιορτής του Πάσχα, σε συνδυασμό και με την Πρωτομαγιά.

Η σαιζόν ξεκίνησε και για τα κρουαζιερόπλοια καθώς ένα εξ αυτών με 1.200 επιβάτες βρίσκεται ήδη στο λιμάνι του Ναυπλίου , στο πλαίσιο πολυήμερης κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Ιδανικός προορισμός και για πολλούς Έλληνες το Ναύπλιο και το φετινό Πάσχα καθώς η πρωτεύουσα της Αργολίδας προσφέρεται ,από κάθε άποψη, για μια σύντομη η και πολυήμερη «απόδραση» από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με στοιχεία των ξενοδόχων η πληρότητα σε τουριστικές μονάδες όλου του νομού, κυρίως του Ναυπλίου, αγγίζει το 90% , γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου.

Χιλιάδες πιστοί παρακολούθησαν την περιφορά των επιταφίων χθες βράδυ στην ιστορική πλατεία Συντάγματος ενώ αρκετοί ήσαν αυτοί που προτίμησαν κοντινά μοναστήρια για να ζήσουν πιο ήσυχα την κατάνυξη των ημερών.

Ο ανοιξιάτικος καιρός και σήμερα έχει διευκολύνει τους επισκέπτες να απολαύσουν τις ομορφιές του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής παραμένοντας εδώ, οι περισσότεροι τουλάχιστον, μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Οι πιο.. προνομιούχοι , από ότι λένε, θα παρατείνουν τη διαμονή τους στην περιοχή έως και την Πρωτομαγιά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn