Πιτσάκης | Μία φιλική επιστολή…!

0
104
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αγαπημένοι φίλοι,
Η συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές, δεν είναι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική.
Η συμμετοχή ενός προέδρου Επιμελητηρίου σε εκλογική διαδικασία, στην ουσία ανοίγει τον θεσμό στην κοινωνία, παρά τα ρίσκα που εμπεριέχει.
Οι θεσμοί δεν είναι ντουβάρια και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είναι πολίτες που δεν έχουν το δικαίωμα της ουδετερότητας, απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα των καιρών μας.
Η περιφέρεια είναι το κέντρο που λαμβάνονται πολύ σοβαρές αποφάσεις που αφορούν όλους τους Πελοποννήσιους αλλά και τους επιχειρηματίες, που σε δυσμενές περιβάλλον προσπαθούμε να κρατήσουμε όρθιες τις επιχειρήσεις μας.
Οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες δεν πρέπει να αφήνουν τους “άλλους” να ασχολούνται με τα προβλήματα τους αλλά οφείλουν να είναι παρόντες και μάλιστα μαχητικοί για το δικό τους μέλλον.
Έκανα μία προσωπική επιλογή, πιστεύοντας βαθειά ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος για τους συναδέλφους μου αλλά και για τον θεσμό, που νομίζω ότι με συνέπεια υπηρετώ.
Ασφαλώς και δεν δεσμεύεται κανένας από τους συνεργάτες μου να στηρίξει την επιλογή μου.
Όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας.
Απευθύνομαι σε όλους τους Κορίνθιους, ανεξάρτητα από πολιτικές ή ιδεολογικές τοποθετήσεις και τους ζητώ να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου, αν κρίνουν ότι μπορώ και από το περιφερειακό συμβούλιο να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας.
Νομίζω ότι και με την δουλειά μου αλλά και με το Επιμελητήριο, έχω ήδη δώσει δείγματα γραφής για τον τρόπο που χειρίζομαι τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες.
Η αποτελεσματικότητα, είναι κατά την γνώμη μου, το πιο σημαντικό προσόν που πρέπει να έχει ένας πολίτης όταν ασχολείται με τα κοινά, για να είναι χρήσιμος στους συνανθρώπους του.
Ποτέ δεν με ενδιέφερε να γίνω πολιτικός, πάντα όμως είμαι πολιτικά ενεργός και δεν μου αρέσει να βγάζουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα, για τα δικά μου προβλήματα, του κλάδου μου και των παιδιών μου.
Δήλωσα παρών για να ακούγεται πολύ δυνατά η αγωνία των χιλιάδων Κορίνθιων επιχειρηματιών, επαγγελματιών και εμπόρων.
Όλοι γνωρίζετε ότι μπορώ να κανω την φωνή των συναδέλφων μου, τόσο δυνατή, που πλέον ΚΑΝΕΙΣ να μην μας αγνοεί όταν αποφασίζει για εμάς χωρίς ΕΜΑΣ…!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίαςς
Υπ. περιφερειακός σύμβουλος
με τον Πέτρο Τατούλη

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn