Νέο μεγάλο πλήγμα για τον Παπακυριάκο…!

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει τελικά ψηφοδέλτιο στον δήμο Βέλου-Βόχας και αυτό έχει εκνευρίσει αφόρητα την δημοτική αρχή του δήμου,που προσδοκούσε πολλά…!
Η σχετική ανακοίνωση:
απλή αναλογική που καθιερώθηκε για όλες τις βαθμίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας δίνει την ευκαιρία να κοινοποιήσουμε τη γνώμη της Παράταξής μας για το θέμα των συνεργασιών.
Η απλή αναλογική έρχεται να επιβάλει μια κουλτούρα συναινέσεων και συνεργασιών μέσα στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις δε θα υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία καμιάς παράταξης.
Η ενός ανδρός αρχή από την 2η Ιουνίου θα λάβει οριστικά και αμετάκλητα τέλος σε όλες τις Περιφέρειες και τους Δήμους άρα και στον Δήμο μας. Το δημοτικό συμβούλιο θα είναι αυτό που θα έχει τον αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο που του δίνει ο “Κλεισθένης”.
Είναι στο χέρι των Δημοτικών παρατάξεων και των Δημοτικών Συμβούλων, που θα εκλεγούν στις 26 Μαΐου, να εξασκήσουν τις δυνατότητες που δίνει ο ‘’Κλεισθένης’’ με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα των δημοτών.
Στις συνεργασίες δε μπορεί κανείς από τους συνεργαζόμενους να επιβάλει τις δικές του θέσεις. Αναζητούνται πάντα συναινέσεις στις ελάχιστα κοινές απόψεις με τις συνεργαζόμενες παρατάξεις.
Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται στοχευμένες φήμες περί συνεργασίας της παράταξής μας στη δεύτερη Κυριακή και αργότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, με συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό σχήμα. Θέλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε:
  1. Με βάση αυτά που αναφέρουμε παραπάνω, είναι έξω από τη λογική μας οι συμφωνίες που δε στηρίζονται σε προγραμματική βάση. Ενημερώνουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας ότι δεν έχει γίνει καμιά τέτοια συμφωνία με καμιά παράταξη.
  2. Στις εκλογές κατεβαίνουμε αυτόνομα με το πρόγραμμά μας και επιδιώκουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της επιρροής μας. Η ανοδική πορεία της παράταξής μας και πολύ περισσότερο οι θέσεις, η ανανέωση και η ουσιαστική μας δραστηριότητα, σε αυτό που εννοείται ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα εκφραστεί και στην προεκλογική περίοδο και αργότερα, με τρόπο πειστικό και απόλυτο ώστε να την αγκαλιάσουν όσο περισσότεροι δημότες του Δήμου μας.
  3. Οι όποιες αποφάσεις της Παράταξής μας θα ψηφιστούν, κατά την πάγια τακτική μας, από την Γενική Συνέλευση, μακριά από μεθοδεύσεις και μικροπολιτικά ή προσωπικά συμφέροντα και πάντα εν γνώσει των πολιτών.
  4. Κατανοούμε τον πανικό κύκλων, των οποίων η προσπάθεια για την αυτοδιοικητική παρουσία εξαντλείται στη διασπορά ανυπόστατων φημών. Οφείλουμε να σημειώσουμε δηκτικά αυτές τις μεθοδεύσεις, αλλά και να βεβαιώσουμε αυτούς που τις εφαρμόζουν ότι θα τις βρουν και αυτές και εμάς μπροστά τους.
Το Μέλλον Σήμερα
Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη
Γραφείο Τύπου
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn