Εξοργισμένος στην κάμερα ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

0
70
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξεκάθαρες θέσεις για το μέλλον του Δήμου Σικυωνίων διατύπωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου στη χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή «9 Live», που μεταδόθηκε από το «Ηλέκτρα TV».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Τζένης Σουκαρά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής» τόνισε: Δεν διαπραγματεύομαι τις θέσεις μου έναντι κανενός ανταλλάγματος. Δεν τις ανταλλάσσω με καμία καρέκλα, με κανένα αξίωμα. Αν δεν είμαι ο επόμενος Δήμαρχος, θα παραμείνω ένας απλός Δημοτικός Σύμβουλος. Δεν πρόκειται να κάνω αυτά που έκαναν άλλοι στο παρελθόν. Είμαι κάθετος σε αυτό, γιατί είμαι εξοργισμένος με τον ύπουλο πόλεμο που μας γίνεται μέσω των δημοσκοπήσεων.

Στημένες, μυστικές και κατά παραγγελία, δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται για να υποβαθμίσουν τον αγώνα και τη δυναμική μας και αποτελούν δικαιολογία για την αποφυγή της αντιπαράθεσης και της δημόσιας συζήτησης επί προγραμμάτων. Γι’ αυτό, για μια ακόμα φορά, καλώ τον κ. Σταματόπουλο σε μια δημόσια συζήτηση. Και φυσικά και τους άλλους υποψήφιους του Δήμου σε μια δημόσια στρογγυλή τράπεζα.

Είναι καιρός ο απερχόμενος Δήμαρχος να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το σκληρό κατεστημένο που εγκαθίδρυσε στο δήμο και την επανάληψη των εξαγγελιών του 2010 και του 2014 και να δώσει λόγο για τα πεπραγμένα του τα τελευταία χρόνια. Τα ψέματα τελείωσαν, η αλήθεια αποκαλύπτεται από τις αναρτήσεις στην «Διαύγεια» και σύντομα θα κληθεί να απαντήσει. Είναι καιρός να μάθουν όλοι που τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει η προπαγάνδα.

Σε σχετική παρατήρηση της κας Σουκαρά, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου διευκρίνισε: Όσα καταγγέλλω και προσάπτω στην απερχόμενη δημοτική αρχή, δεν είναι απλώς καταγγελίες, είναι οι θέσεις και οι άμεσοι στόχοι μας. Είναι προτεραιότητα για μας η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η περιβαλλοντική θωράκιση του Δήμου και της Στυμφαλίας ειδικότερα, η ύδρευση του Δήμου με πηγαία νερά και η χρήση των γεωτρήσεων μόνο για άρδευση, η κατάργηση των διοδίων για τους κατοίκους του Κιάτου και των γύρω περιοχών, η λειτουργία των κατασκηνώσεων Κλημεντίου, η ανάπτυξη του ημερήσιου και ολιγοήμερου τουρισμού και τόσα άλλα. Και δεν έγινε σχεδόν τίποτα για όλα αυτά τα 9 τελευταία χρόνια, με ευθύνη της απερχόμενης αρχής.

Τις επόμενες μέρες θα έχουν όλοι στα χέρια τους ένα καλά μελετημένο πρόγραμμα για το Δήμο. Ένα πρόγραμμα κοστολογημένο και το βασικότερο με χρονοδιάγραμμα. Ένα πρόγραμμα με τις δεσμεύσεις

μας που θα εφαρμοστούν τις πρώτες 30 και 90 ημέρες, σε βάθος τετραετίας αλλά και το μακροχρόνιο σχεδιασμό μας για την ανάπτυξη της περιοχής και μετά τη λήξη της θητείας μας.

Ξέρω ότι το εκλογικό σύστημα απαιτεί συνεργασίες. Συνεργασίες όμως στη βάση προγραμμάτων, όχι στη βάση αξιώματων που θα προσφερθούν ή προσφέρονται. Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις και από άλλους συνδυασμούς και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για να τις μελετήσουμε, να τις βελτιώσουμε και να τις εφαρμόσουμε, για το καλό του Δήμου τώρα πριν τις εκλογές, με ψυχραιμία, καλή διάθεση και διαφάνεια. Για μια ακόμα φορά σας διαβεβαιώνω ότι την επομένη των εκλογών εγώ θα είμαι εκεί, για να υποστηρίξω τις θέσεις μας και τις συμφωνίες μας ακόμα και σαν απλός σύμβουλος.

Αλλά ας μην ξεχνάτε ότι «οι κάλπες κρύβουν σοβαρές εκπλήξεις».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn