Γόντικας | Η υποβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η τοποθέτηση του Νίκου Γόντικα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη σημερινή συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου αλλά και όλων των εργαζόμενων του Νομού ενάντια στην υποβάθμιση των δομών Υγείας στο Νομό, ειδικά του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ξέρετε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ είναι εδώ σε κάθε αγώνα για δημόσια και δωρεάν υγεία, είναι μπροστά σε κάθε διεκδίκηση για αξιοπρεπή νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο, για Κέντρα Υγείας σε όλα τα βασικά χωριά. Πάλι εδώ ήμασταν στους αγώνες το 2010, το 2013, 2015 και κάθε χρονιά μέχρι σήμερα. Μόνο τα τελευταία 3 χρόνια το ΚΚΕ έχει θέσει 3 φορές το θέμα του Νοσοκομείου Ναυπλίου στην Ελληνική Βουλή. Οι απαντήσεις που ακούμε από τους Υπουργούς είναι περίπου αυτά που μας λέει ο βουλευτής κ. Γκίολας και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ότι όλα αυτά που γίνονται είναι η πορεία προς την αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Φίλες και φίλοι. Το θέμα του Νοσοκομείου δεν είναι καινούργιο, είναι μια συνεχής πορεία υποβάθμισης που ειδικότερα μετά το 2012 και την ενοποίηση των Νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου αυτή η πορεία γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν δεν υπήρχε το φιλότιμο και τα εξαντλητικά ωράρια των εργαζόμενων δεν θα λειτουργούσε τίποτα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν είναι τοπικό φαινόμενο. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει ο λαός και σε πολλές πόλεις, ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Ευρωπαϊκή ένωση και κυβερνήσεις, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε οι προηγούμενοι, έχουν μειώσει δραστικά τους προϋπολογισμούς για τις κοινωνικές παροχές, κύρια για την Υγεία. Την ίδια ώρα που κλείνουν νοσοκομεία, δίνονται δισεκατομμύρια σε επιχειρηματικούς ομίλους, δισεκατομμύρια στο ΝΑΤΟ για εξοπλισμούς που δεν έχουν σχέση με την άμυνα της χώρας.

Όποιος λοιπόν θέλει να μάθει τι εννοεί η κυβέρνηση λέγοντας «επιστροφή στην κανονικότητα» και «έξοδο από μνημόνια» το βλέπει στα Νοσοκομεία που λείπουν βασικές ειδικότητες, βασικός εξοπλισμός, το βλέπει στα σχολεία που ακόμα κάνουν μάθημα στα κοντέινερ. Όποιος λοιπόν περίμενε να δει «άσπρη μέρα» από τη «δίκαιη ανάπτυξη» φαίνεται ότι προσγειώθηκε απότομα έξω από τα Επείγοντα του Ναυπλίου.

Δίπλα σε αυτούς έχουν ευθύνες και η Δημοτική Αρχή του Ναυπλίου και η Περιφερειακή Αρχή. Ποτέ δεν απαίτησαν ουσιαστικά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια στις κινητοποιήσεις κόντρα στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου; Ήταν απόντες! Δεν «προλάβαιναν» να ασχοληθούν με το θέμα! Όμως την ίδια ώρα προλάβαιναν να τρέχουν στα Υπουργεία και σε συσκέψεις για την εξυπηρέτηση μεγαλοεπιχειρηματιών και μεγαλοεργολάβων, προλάβαιναν να συναντάνε τον Αμερικανό Πρέσβη. Η αλήθεια είναι

ότι δεν διεκδίκησαν γιατί δεν μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με τη πολιτική της κεντρικής κυβέρνησης και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εμείς καλούμε το λαό της Αργολίδας να οργανωθεί και να βάλει στο επίκεντρο του αγώνα του τους πραγματικούς αντιπάλους. Αν τους αφήσουμε θα το βρούμε μπροστά μας, αυτοί είναι αδίστακτοι, βάζουν σε κίνδυνο την Υγεία του λαού και των παιδιών μας για να εξασφαλίσουν τα δισεκατομμύρια επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο. Πρέπει να τους δώσουμε απάντηση μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, απάντηση και στις εκλογές του Μάη, με ισχυρό ΚΚΕ παντού, ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn