Μπινιάρης | Ετσι θέλω να δω την Κόρινθο!

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θέλω να δώ την τοπική κοινωνία να προσφέρει ευκαιρίες και όχι εμπόδια στους νέους – αλλά και μεγαλύτερους – για να κάνουν τα θέλω τους πράξη.

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο όμως βλέπω αρκετό περιθώριο για βελτίωση. Η σχέση δημότη – δήμου μπορεί να εκσυγχρονιστεί με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.
Οι δήμοι χρειάζονται όραμα να βλέπουν τις τάσεις και τις προοπτικές να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες και να ξεκλειδώνουν το αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής, των κατοίκων και εργαζομένων στους δήμους τους..
Σημαντική, επίσης, πτυχή στην αλλαγή των όσων ενοχλούν τους νέους αποτελεί η διαφάνεια, με την δήλωση του πόθεν έσχες στην αρχή και το τέλος της θητείας των όσων εκλεγούν και της δημοσιοποίησης οποιασδήποτε σύγκρουσης συμφερόντων.
Προτείνω την συμμετοχική διακυβέρνηση, δηλαδή τη συμμετοχή των δημοτών στην λήψη ορισμένων αποφάσεων που αφορούν τον Δήμο.
Πρόταση μου αποτελεί, επίσης, η μετατροπή υφιστάμενων χώρων πρασίνου σε πραγματικά θεματικά πάρκα στα οποία οι δημότες να μπορούν να γυμνάζονται, να τα χρησιμοποιούν για χώρους ξεκούρασης και διαβάσματος καθώς και η δημιουργία ειδικών πάρκων για τα κατοικίδια ζωα.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn