Μεσσηνία | Δειθνές συνέδριο για τα δελφίνια

0
145
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από σήμερα και μέχρι τις 12 Απριλίου, η Μεσσηνία γίνεται ο τόπος συνάντησης δεκάδων επιστημόνων και ειδικών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συζητούν το μέλλον των θαλασσών μας στην 5η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές.

Είναι η πρώτη φορά που το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο με τη συγκεκριμένη θεματολογία πραγματοποιείται στην Ελλάδα, αλλά και τη Μεσόγειο.

Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς τοποθετεί την ευρύτερη περιοχή στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινότητας που εμπλέκεται στην προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας. Μία περιοχή που φιλοξενεί ορισμένα από τα πλέον παγκοσμίως σπάνια θαλάσσια είδη, πολλά εκ των οποίων όμως απειλούνται με εξαφάνιση.

Συγκεκριμένα, πέραν των «περαστικών» ειδών, στα νερά της Ελλάδας ζουν μόνιμα εννέα θαλάσσια θηλαστικά: η πτεροφάλαινα, η μεσογειακή φώκια ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός της οποίας εντοπίζεται στη Μεσόγειο και ειδικότερα στη χώρα μας, ο φυσητήρας, ο ζιφιός, το σταχτοδέλφινο, το ρινοδέλφινο, το ζωνοδέλφινο, το κοινό δελφίνι, καθώς και η μικροσκοπική φώκαινα που ζει αποκλειστικά στα νερά της Θράκης.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι «κάτοικοι» των θαλασσών μας αντιμετωπίζουν απειλές, με τον μεγαλύτερο εχθρό τους να παραμένει ο άνθρωπος και με μία από τις κυριότερες ανθρώπινες δραστηριότητες που ασκεί πιέσεις στο θαλάσσιο περιβάλλον να είναι οι εξορύξεις πετρελαίου.

Ο κίνδυνος πρόκλησης ενός ατυχήματος διαρροής πετρελαίου είναι υπαρκτός, ενώ ακόμη και στα αρχικά στάδια της έρευνας για τον εντοπισμό κοιτασμάτων, μέσω τεχνητών σεισμικών δονήσεων, οι ήχοι ενδέχεται να πλήξουν σημαντικά τα θαλάσσια θηλαστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Συνδιάσκεψη θα φιλοξενήσει ειδική συνεδρία που θα εστιάζει στις προκλήσεις που θέτουν οι εξορύξεις και στην οποία θα συζητηθεί η ανάγκη αποτροπής επιβλαβών για το περιβάλλον πρακτικών, όπως είναι οι σεισμικές έρευνες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn