Γιώργος Μουρούτσος | Τα ψέμματα τελείωνουν

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα ψέμματα τελειώνουν..

Λίγες πλέον ημέρες απέμειναν στην απερχόμενη δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων, για να ολοκληρώσει τον κύκλο της και να απελευθερώσει την Κόρινθο και τα χωριά μας, απο την καθεστωτική νοοτροπία, που δεν έχει πλέον αρχή, μέση και τέλος.

Ξεκινήσαμε πριν 1,5 χρόνο, τον ωραίο και μεγάλο αγώνα, με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη και ισάξιους συνεργάτες, την πορεία μας για την αναγέννηση της πόλης μας.

Η Κόρινθος όλοι το γνωρίζουμε αξίζει και καλύτερα και περισσότερα.

Η πόλη μας πρέπει να ξεφύγει απο την μιζέρια που της έχει επιβάλει η αυτοκρατορική λογική, ενός δημάρχου που καιρό τώρα, έχει χάσει την επαφή του με την κοινωνία, τους πολίτες και την προοδευτική προοπτική.

Η “Πνοή Δημιουργίας” είναι μία παράταξη, που έφτιαξε, η εμπειρία, το μεράκι, η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο, αλλά πάνω απ’ όλα η ανάγκη, να δημιουργηθεί ένας φορέας, που χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και συμφέροντα, θα δώσει λύσεις σε ένα δήμο εγκλωβισμένο στην αναχρονιστική λογική του κ.Πνευματικού…

Ο κ.Πνευματικός έχει κλείσει οριστικά τον προσωπικό του κύκλο απο το 2014, επιμένει όμως να ηγείται και να συντηρεί ένα σύστημα, που πλέον είναι αποκρουστικό για την συντριπτική πλειοψηφία των Κορινθίων.

Απο την πρώτη στιγμή, εντάχθηκα ως απλός στρατιώτης στην “Πνοή Δημιουργίας” και έτσι θα παραμείνω πάντα γιατί είναι βαθύς ο σεβασμός μου στον Νίκο Σταυρέλη.
Οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι είναι η απόδειξη, ότι ενοχλώ το σύστημα και το ενοχλώ με λόγο και αιτία.

Κατήγγειλα και καταγγέλω τον κ.Πνευματικό, για τα πολλά “Α” που χαρακτηρίζουν την προσωπική του πορεία, όπως, αχάριστος, αγνώμων, άφιλος και πολλά ακόμα που βιάστηκε ο ίδιος να αποδείξει, με την χυδαίες πολλές φορές επιθέσεις του σε ανθρώπους τους οποίους όφειλε πολλά αν όχι τα πάντα.

Μείναμε όρθιοι, είμαστε εδώ έτοιμοι με την στήριξη των χιλιάδων φίλων της “Πνοής Δημιουργίας” να αναλάβουμε την τύχη του δήμου Κορινθίων.
-Για να χαμογελάσουν και πάλι οι Κορίνθιοι
-Για να είναι ο δήμαρχος ο άνθρωπος τους
-Για να επιστρέψει στον δήμο η κοινή λογική και η προοπτική
-Για να νοιώσουν οι νέοι μας ότι το δημαρχείο είναι και δική τους υπόθεση.
-Για να αναπτυχθούν τα χωριά μας και να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα τους.

Είμαστε εδώ και σας ζητώ να μας στηρίξετε,γνωρίζοντας πλέον ότι ξέρουμε, μπορούμε και θα αλλάξουμε την εικόνα του δήμου Κορινθίων.

Προσωπικά όπως πάντα είμαι και θα είμαι κοντά σας, για να διαβούμε ΟΛΟΙ μαζί τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.!

Πάμε ΜΑΖΙ για την μεγάλη ΝΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn