Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Κύρτσου στον Πιτσάκη

0
89
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή, Γεώργιου Κύρτσου στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ευρωβουλευτή, Γεώργιου Κύρτσου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με αφορμή την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή στον Νομό Κορινθίας.

Παρευρέθηκαν ο Γεώργιος Κύρτσος – Ευρωβουλευτής, ο Παναγιώτης Πιτσάκης – Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ο Χρήστος Δήμας – Βουλευτής ν. Κορινθίας, η Ελένη Παναγιωταρέα – υποψήφια Ευρωβουλευτής, ο Χρήστος Κορδώσης – Πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας, ο Νικόλαος Ταγαράς τ. βουλευτής ν. Κορινθίας, ο Δημήτριος Κεκερής τ. Πρόεδρος ΕΛ.ΤΑ. .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, εκμεταλλευόμενος την παρουσία και την ιδιότητα του κου Κύρτσου, άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ενίσχυσης, καίριας σημασίας και συμβολής για την επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής της Κορινθίας. Ο κος Κύρτσος δήλωσε την πρόθεσή του να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια άντλησης Ευρωπαϊκών Ενισχύσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας και στάθηκε στο γεγονός της απουσίας γραφείου εκπροσώπησης των Περιφερειακών Ενοτήτων στις Βρυξέλλες, με αρνητικά αποτέλεσμα χρονοκαθυστέρησης στην επικοινωνία των εκάστοτε ζητημάτων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης απάντησε στο ερώτημα του κου Κύρτσου σχετικά με την ύπαρξη επιχειρήσεων στην Κορινθία που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, ονομάζοντας ενδεικτικά κάποιες από αυτές. Όμως, ο κος Πιτσάκης επέστρεψε το ερώτημα του κου Κύρτσου ρωτώντας για τις ενέργειες της πολιτείας σχετικά με τα κίνητρα και τα μέτρα που λαμβάνει ώστε αυτές οι επιχειρήσεις να παραμείνουν στην περιοχή και να παρουσιάσουν ευρωστία.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής και εκμετάλλευσης του νομού, από όλους τους παρευρισκόμενους, όπως επίσης όλοι συμφώνησαν ότι η ύπαρξη ολοκληρωμένων σχεδίων σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και συνολικά του ελλαδικού χώρου, θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα και στοχευμένα και να έχουν συνέχεια, ανεξάρτητα αλλαγής Κυβερνήσεων.

Η συνάντηση έκλεισε σε αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn