Streetlife

Οι 2 επιστήμονες που κρατούν ΖΩντανό τον Τατούλη στην Κόρινθο!

Η μάχη της Κορίνθου στις περιφερειακές εκλογές θα είναι σκληρή και για πολλούς απρόβλεπτη.
Στην πόλη τυχερός φαίνεται να είναι ο Πέτρος Τατούλης, ο οποίος στηρίζετε σε δύο προσωπικότητες που, θεωρούνται και είναι άφθαρτες, έχουν επιστημονική και κοινωνική παρουσία, μέσα απο τις δουλειές τους και επιπλέον κανείς δεν τους χρεώνει το παραμικρό.
Σε μία εκλογική αναμέτρηση που την πρώτη τουλάχιστον Κυριακή, οι πολίτες ψηφίζουν πρόσωπα σχετικά χαλαρά και με βάση την εικόνα τους και την θετική τους πορεία στον χρόνο.
Ενα ισχυρό δίδυμο επιστημόνων και χωρίς να κουβαλούν βαρίδια απο το παρελόν, φέρνει τον Τατούλη στον ευρύ δήμο Κορινθίων σε πλεονεκτική θέση και δύσκολα οι Νίκας και Δέδες, θα μπορέσουν να στήσουν απέναντι, αντίπαλο δέος.
Ο δασολόγος αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Γκίκας με περισσή ευγένεια και ήθος, η γιατρός Αθανασία Χρισταρά, με πλούσιο κοινωνικό βιογραφικό και υψηλή επιστημονική παρουσία δείχνουν να κερδίζουν και σχετικά εύκολα την εκλογική μάχη μέσα στην Κόρινθο.
Η παρουσία τους σε ένα ψηφοδέλτιο που αν δεν υπήρχαν δεν θα πατούσε εύκολα στην πρωτεύουσα του νομού ήταν μία πολύ σωστή πολιτική επιλογή και διασώζει στον πρώτο γύρο τουλάχιστον τον Τατούλη απο μεγάλες Κορινθιακές περιπέτειες.
Υπάρχουν περιπτώσεις που τα καλά παιδιά μπορούν να γράψουν και εκλογικά.

Exit mobile version